Kiropraktor i Lade

Kiropraktor i Trondheim (Lade)Kiropraktor Trondheim Lade


Hvorfor Klinikk For Alle i Trondheim?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

 

Adresse: Østmarkveien 4, 7040 Trondheim
Du finner oss i store og fine lokaler på Lade litt uten for sentrum rett ved Rema 1000 på Ladetorget i enden av Haakon VII gate. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Åpningstider
Mandag-torsdag        kl.7-19
Fredag                       kl.7-17

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktorer er offentlig  godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Hvilke plager behandler kiropraktorer?
Kiropraktorene behandler i hovedsak skader og plager i muskel-skjelletapparatet. Det begrenser seg ikke til kun rygg og nakke, vi behandler mange pasienter med plager i hofte, knær, ankler, skuldre, albuer og hender også. Mange oppsøker oss også for å få hjelp med hodepine og svimmelhet. 

Hva er unikt med oss?
Kiropraktorene ved Klinikk for Alle Lade er engasjerte, har lang erfaring og er meget godt oppdaterte. Du kan forvente å møte en kiropraktor som lytter til deg og som tar tak i problemene dine på en profesjonell og ansvarsfull måte. Vi står sammen med deg om å løse dine utfordringer! Hos oss får du mye mer enn et «knekk»!

Hva kan du forvente av oss?
Kiropraktorene ved Klinikk for Alle er godt vant til å jobbe i en tverrfaglig setting. Det betyr at vi har god kontroll på hvilke plager vi skal ta oss av og hva som er best håndtert av andre helseprofesjoner i klinikken eller utenom. I mange tilfeller lager vi et skreddersydd behandlingsforløp som involverer andre terapeuter for å gjøre deg som pasient raskest mulig frisk gjennom optimal behandling.

Våre kiropraktorer

Thomas Eilertsen

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg liker den aktive tilnærmingen til å oppnå bedre helse for mine pasienter. Jeg ser og behandler pasienter med all slags muskel-skjelett problematikk, hodepine og svimmelhet. Jeg har en ekstra dyptgående interesse for idrettsskader og det å få en utøver til å prestere optimalt. Hver dag treffer jeg mennesker i alle aldre med forskjellig bakgrunn og det er det som gjør jobben så interessant. Det mine pasienter kan forvente av meg er en nøye kiropraktor som lytter til deg og som vil gjøre alt jeg kan for å få deg i gang igjen. 

Morten Råke

Jeg fattet interesse for kiropraktikk da det var det eneste som fikk meg frisk da jeg slet mye med skader på slutten av min fotballkarriere. Den store gleden av å endelig bli frisk fra en frustrerende plage er noe jeg gjerne vil ta med meg videre som helsepersonell. Jobben som kiropraktor er veldig spennende samt at jeg møter mange forskjellige mennesker og plager gjennom en hel arbeidsdag. På bakgrunn av min idrettsbakgrunn har jeg kanskje en ekstra interesse for idrettsskader, men det er også spennende å jobbe med annen muskel og skjelettproblematikk. Som kiropraktor ser jeg for det meste pasienter med problemer relatert til hele ryggsøylen, spesielt nakke/skuldre og korsrygg, men også til andre deler av kroppen. Jeg er opptatt av god kommunikasjon og en nøye undersøkelse som grunnlag for min behandling, og at pasienten føler at man blir hørt. 

André Solberg

Jeg ble kiropraktor fordi jeg som ett aktivt barn fikk ryggplager og opplevde hvor stor negativ innvirkning det hadde på mitt funksjonsnivå og livskvalitet. Jeg fikk etterhvert ett sterkt ønske om å hjelpe andre med lignende plager, med spesiell interesse for plager relatert til korsrygg. Foruten ryggplager har jeg spesiell interesse for hodepine-kjeve-, og svimmelhetsplager, samt idrettsrelaterte plager. Jeg jobber med mennesker i alle aldre og noen svært få spedbarn. Jeg jobber også med toppidrettsutøvere i bl.a. Styrkeløft, CrossFit, Fotball og Ishockey. Mine kunder kan forvente en engasjert, blid og imøtekommende terapeut. En terapeut som kommuniserer tydelig ift. hvordan jeg kan være med på å løse deres "problem" basert på forskning og tidligere erfaringer med lignende "problem".

  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Østmarkveien 4 7040 Trondheim
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Thomas Eilertsen
   Thomas Eilertsen Kiropraktor Interesser: Idrettskader. Akutte og langvarige rygg-og nakkeplager. Hodepine, svimmelhet og smerter i ekstremiteter. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling.
  • Andre Solberg
   Andre Solberg Kiropraktor - Faglig Leder Akutte og kroniske smertetilstander i rygg/nakke, ekstremiteter og hodepine. Tverrfaglig behandling. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling.
  • Stein Aurstad
   Stein Aurstad Kiropraktor (ikke Falck) Interesser: Akutte og kroniske nakke og ryggproblemer, smerter ut i armer og ben, svimmelhet og hodepine. Behandling: Kiropraktisk leddkorreksjon/justering, mobilisering, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling, IMS/nåler
  • Kim Postholm
   Kim Postholm Fysioterapeut Interesser: Skulder, albue, hofte, kne, kontornakke/hodepine/øvre rygg, idrettsskader, musearm, hæl- og leggsmerter. Behandling: Ultralyddiagnostisering, trykkbølge, terapeutisk massasje, nåling, kinesioteiping, opptrening, manuell behandling.
  • Torje Bragstad Venseth
   Torje Bragstad Venseth Fysioterapeut Nakkeplager/hodepine, rygg, skulder, albue, hofte, kne og ankel. Idrettsskader og opptrening. Behandling: manuell behandling, terapeutisk massasje, IMS nåling, trykkbølgebehandling, kinesiotape, trening og rehab, sålekonstruksjon, løpsanalyser
  • Victoria Schram
   Victoria Schram Fysioterapeut Interesser: Treningsrelaterte skader, langvarig smerteproblematikk, skulder, albue og underarm, overtråkk, achilles og leggsmerter, overbelastning, rehabilitering og kosthold Behandling: Treningsveiledning, manuell behandling, IMS nåling, terapeutisk massasje, trykkbølgebehandling.
  • Ågot Marie Larsen
   Ågot Marie Larsen Osteopat Interesser: Kortvarige og langvarige smerter i rygg, hode, skulder/armer og hofte/kne/ankel. Livsstilsendring, trening og rehabilitering. Behandling: Leddjustering, mobilisering, bløtvev/massasje, øvelser/trening og veiledning.
  • Marita Fredriksen
   Marita Fredriksen Klinikkleder
  • Lenita Johannessen Stolt
   Lenita Johannessen Stolt Massør / Muskelterapeut Interesser: Stress- og hverdagsrelaterte plager, spenninger i rygg og nakke. Trening og tøying. Kosthold. Behandling: Klassisk og dyptgående massasje av deler eller hele koppen. Triggerpunktsbehandling. Gravidmassasje. Trening og livsstilscoaching.