Kiropraktor på Storo

Kiropraktor - Storo / NydalenKiropraktorer Stori

 

Hvorfor Klinikk For Alle - Storo / Nydalen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

 

Adresse: Sandakerveien 109-11
Klinikk for Alle har kiropraktor på Storo med god tilgjengelighet. Klinikken ligger i fine, lyse lokaler like ved Storo Senter i samme bygg som SATS.
 

Åpningstider
Mandag          kl. 7-20
Tirsdag           kl. 7-19
Onsdag          kl. 7-19
Torsdag          kl. 06:30-20.00
Fredag            kl. 7-18
Mandag          kl. 09:30-16:00

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktorer er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Kiropraktorer kan:

 • Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege.
 • Henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT
 • Sykemelde pasienter i opptil 12 uker 

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
Kiropraktorer behandler oftest det som har med ryggrad, inkludert nakke, å gjøre. En kiropraktor har en 5-årig mastergradsutdannelse innen diagnose, behandling og forebygging av skader, sykdommer og plager i muskel- og skjelettsystemet. Det betyr at en kiropraktor kan koordinere ett samarbeid om undersøkelse og behandling til alt som har med muskler, ledd og nerver å gjøre. Noen diagnoser skal ikke behandles manuelt, eller må vurderes videre av spesialisthelsetjenesten og kiropraktoren skal da henvise videre. 

 

Hva er unikt med oss?

Våre terapeuter er på Helsenett, dette gir god og rask kommunikasjon med fastlege og annet helsepersonell. Vi jobber tverrfaglig med andre helseprofesjoner her på klinikken, men også andre steder. Det viktigste for oss er at pasienten skal bli bra og ikke hvem som får pasienten bra. Ofte er det riktig behandlingsform til både riktig tid og rekkefølge som er avgjørende for ett godt resultat, og våre pasienter kan forvente at vi prøver å koordinere behandlingsforløpet på best mulig måte. 

 

Våre kiropraktorer

Martin Pran

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor?
Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg liker utfordringen det er å finne ut hva som skal til for å hjelpe personen som søker hjelp hos meg. Det startet med at jeg krabbet inn på ett kiropraktorkontor selv, midt i 20 årene når jeg skulle "finne meg sjæl". Han fikk meg raskt på bena og jeg bestemte meg for å lære å kunne hjelpe folk på den måten, og har siden lært at man kan bidra med så mye mer enn bare akutthjelp. 

Hva interesserer meg?
Jeg er interessert i å optimalisere bevegelsen eller funksjonen til de som søker hjelp. Jeg liker å koordinere samspillet mellom behandlere, fysioterapeuter, PT og trenere. Det fungerer best om man gjør rett ting til rett tid. 

Hva har jeg spesialisert meg på?
Jeg har spesialisert meg på behandling av ekstremiteter, altså skuldre, albue, håndledd, hofte, kne, fot og jobber dermed tett med fysioterapeutene på klinikken. Jeg har videreutdanning og mye erfaring i behandling av hodepine og svimmelhet, deriblant krystallsyke

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?
Jeg jobber nok mest med nakke/hodepine pasienter, med korsryggplager på en god andreplass. Det er de pasientene som ofte kan ta lengst tid å behandle til de blir bra. Svimmelhetspasientene mine varierer det veldig hvor mye jeg må jobbe med. Det er så mange former for svimmelhet så det rangerer fra de mest utfordrende kasusene til de enkleste. Klassisk krystallsyke f.eks. behøver 2-4 behandlinger og så er de bra. 

Dette lover jeg mine pasienter
En ærlig primærkontakt med ett genuint ønske om å hjelpe. Jeg gjør pasienten delaktig i behandlingsforløpet, og bruker tid til å forklare. Det er viktig for meg at har ett eieforhold til egen problematikk for til syvende og sist er det de som skal bli bra, og jeg som skal hjelpe dem på veien. 

 

Kjerstin Kvisle

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor?
For å hjelpe andre. 

Hva interesserer meg?
Folkehelse, aktivitet. 

Hva har jeg spesialisert meg på?
Kvinnehelse og idrettsskader​

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?
Gravide og idrettsutøvere i alle aldre. 

Dette lover jeg mine pasienter
En bedre hverdag. Forvente at jeg tar vare på pasienten.

 

Jens Tingulstad

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor?
Jeg har alltid vært interessert i menneskekroppen og fysisk aktivitet i forhold til skader og god helse. Har vært med på å få utvikle Kiropraktikk og Klinikk for Alle i Norge til et kunnskapsbasert og trygt sted å oppsøke for skader/smerter i muskel/skjellet og nervesystem

Hva interesserer meg?
Faglig kunnskap og klinisk erfaring har over mange år gitt meg en posisjon i behandlingsøyemed trygghet og gode forventninger til mine pasienter. 

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?
De som sliter med overbelastning og sykdommer i bevegelsesapparatet; samspillet mellom ledd, sener, muskler og nervesystem/hjerne har gjort dette meget givene for meg å dele denne kunnskapen med pasienter.

Dette lover jeg mine pasienter
Å formidle kunnskapen om et sunnere /bedre liv uten smerter og bedre bevegelsesfrihet og ikke minst la de få lære og forstå å ta bedre vare på sin egen helse 

 

Julia Tingulstad

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor?
For å hjelpe andre med å få et bedre liv.

Hva interesserer meg?
Hodepine/migrene, nakke-, rygg- og bekkenplager, gravide, barn, kvinnehelse, yoga.

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?
Akutte og kroniske muskel- og skjelettplager. Flere kommer for vedlikehold/forebyggende behandling etter akutt fase er over. Mennesker med kontorjobb. Gravide. Alle aldre.

Dette lover jeg mine pasienter
Jeg er engasjert i å forstå hvorfor og hvordan problemet har oppstått og at vi sammen kan finne best mulig behandlingsplan for å få deg bedre raskest mulig.

 


 • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Sandakerveien 109-111 0484 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Jens Tingulstad
   Jens Tingulstad Senior Kiropraktor 40 års erfaring med akutte og kroniske nakke/hodesmerter/svimmelhet og isjias/prolapsskader. Samt idrettsskader og plager i skuldre ,hofter og knær, inkl. senebetennelser.
  • Martin Pran
   Martin Pran Senior Kiropraktor Behandler spesielt nakke, hodepine, svimmelhet og ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, fot, kne og hofte) Behandler med manipulasjon/mobilisering, triggerpunktbehandling, aktiv muskeltøyning og traksjon. Reponeringsøvelser for krystallsyke.
  • Erik Øiangen
   Erik Øiangen Senior Mensendieckfysioterapeut Utdanning;Mensedieckfysioterapeut siden 1995. Videreutdanning;Idrettsfysioterapi og ultralydscanning, rygg- og nakkeplager/prolaps,spenningshodepine, trykkbølge og massasje. Generell fysioterapi.
  • Karoline Soleim Stenbeck
   Karoline Soleim Stenbeck Senior Mensendieckfysioterapeut Jobber med idrettsmedisinske plager og spesialist på muskel skjelett ultralyddiagnostikk med skulder, albue, kne, fot og hofte som spesialfelt. Gjør ultralydveiledet injeksjonsbehandling, rehabilitering av skader og trykkbølgebehandling.
  • Julia Tingulstad
   Julia Tingulstad Kiropraktor Hodepine, nakke-, rygg- og bekken/hofteplager, ekstremiteter, gravide, spedbarn, barn. Behandling: Leddjustering og mobilisering, bløtvev, trykkbølgebehandling, øvelser/treningsveiledning, yoga.
  • Kjerstin Kvisle
   Kjerstin Kvisle Kiropraktor Videre utdanning/kurs: idrettsmedisin,bekkenleddsplager trinn 1-3 i regi av NFF. Trening etter graviditet.Temporomandibulære (kjeve) plager. Behandling: Leddbehandling/mobilisering, triggerpunkt -og bløtvevsbehandling, treningsveiledning/øvelser.
  • Robert Ørevik
   Robert Ørevik Kiropraktor Allmennkiropraktor med faglig interesse innenfor akutte og kroniske rygg og bekkensmerter, isjias/prolaps, nakkesmerter og hodepine mm i alle aldre. Behandler med leddmanipulasjon/mobilisering, traksjon, muskeltøying og andre bløtvevsteknikker.
  • Julianne Skansen
   Julianne Skansen Fysioterapeut Arbeidsfelt; Kne, ankel, fot, albue. Behandling; redcord, massasje, trykkbølgebehandling, nåler, mobilisering, treningsopplegg klinikk/hjemme, kinesiotape. Videreutdanning; AktivMedArtrose, IMS, idrettsterapi, neurac.
  • Simon Einvik
   Simon Einvik Fysioterapeut Arbeidsfelt: Senelidelser i skulder/albue/hånd, hofte/kne/fot, idrettsskader, samt generell rehabilitering av rygg og etter operasjon. Behandling: Trykkbølge, nåler, kinesiotape, trening.
  • Elin Vee-Haugen
   Elin Vee-Haugen Mensendieckfysioterapeut Nakke- og skulderplager, hodepine, senerelaterte plager og trening under og etter svagerskap. Behandlingsmetoder: massasje, nålebehandling, kinesioteip og trykkbølgebehandling.
  • Magnus Hag-Algotsson
   Magnus Hag-Algotsson Osteopat Utdanning; Osteopat og massasjeterapeut Spesialfelt; Migrene, hodepine, plager i muskler og ledd, idrettsskader.
  • Renate Braastad
   Renate Braastad Osteopat Utdannet osteopat i 2010. Behandler smerter i brystkasse, mage, bekken, nakke og rygg. Bruker osteopatiske teknikker som bl.a. massasje, leddmanipulasjon, cranielle teknikker og nålbehandling. Tilleggskomp: Barn og gravide
  • Dag Nergaard
   Dag Nergaard Akupunktør Dag Nergaard har 25 års klinisk erfaring med akupunktur og muskelbehandling. Han behandler både akutte og kroniske smerter i rygg-nakke-skuldre-armer kjeve-hofte. Videre har Nergaard erfaring med ulike typer smerter og hodepine.
  • Knut Lembach-Beylegaard
   Knut Lembach-Beylegaard Akupunktør Interesser: kvinnehelse, hodepine, nakkeplager, bihulebetennelse, søvnproblemer, psykosomatiske plager, impotens og andre plager i mannens reproduksjonssystem. Behandling: Akupunkturbehandling, IMS.
  • Ingvild Andberg
   Ingvild Andberg Muskelterapeut
  • Rudi Kristiansen
   Rudi Kristiansen Muskelterapeut Interesser: belastningsskader, stressrelaterte skader, styrke/bevegelighet Behandling: Dyp muskelmassasje, bindevevsmassasje, lymfemassasje
  • Mette S. Johnsgaard
   Mette S. Johnsgaard Privatpraktiserende lege Allmennlege, 20 års erfaring ifra allmennpraksis. Interesse for kroniske problemstillinger, stoffskifte, overvekt, livsstilsplager, kvinneproblemer, akutte problemstillinger mm. Hun er også offentlig godkjent Mindfulness instruktør.
  • Selvinaz Tuncher
   Selvinaz Tuncher Privatpraktiserende lege Spesialist i Allmennmedisin. BHT, allergi, utbrenthet, hodepine, svimmelhet, magesmerter, brystsmerter, psykiske lidelser, underlivsplager, revmatologi (muskel-ledd-sene-hud), hormonelle sykdommer, vaksiner, helseattester, kosme
  • Christine Østmo
   Christine Østmo Resepsjonist
  • Karen Nordby
   Karen Nordby Resepsjonist