Kiropraktorer på Stjørdal

Kiropraktor på StjørdalKiropraktor Stjørdal


Hvorfor Klinikk For Alle på Stjørdal?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Adresse: Værnesgata 17, 7503 Stjørdal
Vi holder til i Mindes Hus i samme bygg som politiet, med inngang på baksiden av bygget. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Åpningstider
Mandag                      kl.8-17
Tirsdag                       kl.7.30-17
Onsdag - Fredag       kl. 8-17
 

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor diagnostiserer, behandler og forebygger biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet. En kiropraktor er primærkontakt, noe som gjør at pasienter ikke trenger henvisning fra lege for å få undersøkelse og behandling med refusjon. Behandlingen består i stor grad av manuell behandling samt hjelp til selvhjelp, f.eks. i form av øvelser eller modifisering av aktivitet.

En kiropraktor har rett til å henvise til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostikk som røntgen, MR og CT. En kiropraktor har også rett til å sykemelde pasienter i opptil 12 uker.

Hva behandler en kiropraktor?
En kiropraktor er utdannet til å undersøke og behandle alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet. De plagene som oftest dukker opp hos kiropraktoren er likevel relatert til nakke, rygg og bekken samt svimmelhet og hodepine.

Pasientene våre kan forvente at vi alltid gjør vårt beste for å finne riktig diagnose og behandling for hvert spesifikke tilfelle. Her blir pasientene sett, hørt og verdsatt.

 

Våre kiropraktorer

 

Håvard Flack Bergby

Årsaken til at jeg jobber som kiropraktor er at jeg som 14-åring opplevde svært intense ryggplager. Jeg havnet på sykehuset hvor jeg ble undersøkt av alle mulige spesialister og med både røntgen og CT, uten at noen kunne jeg meg et svar på hvorfor jeg hadde vondt i ryggen. Tilfeldigvis møtte jeg en kiropraktor noen dager etter jeg kom hjem fra sykehuset. Han undersøkte meg, ga meg en grundig forklaring på hva årsaken til smertene var og behandlet meg samme deg. Siden har jeg ikke hatt disse plagene. Dette overbeviste meg om at dersom han kan hjelpe meg i en så sårbar situasjon, tenk hva jeg kan gjøre for mennesker i løpet av et langt arbeidsliv som kiropraktor.

Jeg interesserer meg primært for rygg og nakkeplager, samt hodepine og svimmelhet og jobber derfor mest med disse pasientene. Jeg har også tatt videreutdannelse innen behandling av barn og gravide og jobber også en del med dette.

Pasienten som kommer til meg kan forvente seg en kiropraktor som lytter, tar deg på alvor og ikke gir seg før han har kommet til bunns i dine problemer. Jeg ønsker å få mine pasienter friske så raskt det lar seg gjøre og gi de verktøy for å unngå tilbakefall. 

Alexander Skare

Jeg har vokst opp med kiropraktikk i familien og har i hele barndommen sett fornøyde og takknemlige pasienter i klinikken. Kiropraktikk har alltid vært et naturlig valg for meg. Å jobbe med mennesker er utfordrende og gøy, og jeg har aldri en kjedelig dag på jobben.

Jeg jobber mest med nakke, rygg og bekkenrelaterte plager samt hodepine og svimmelhetspasienter. Jeg lover mine pasienter at jeg alltid vil gjøre det jeg kan for at de skal så bra som overhodet mulig. Hos meg vil du få en grundig undersøkelse, og den behandling jeg mener er best for hvert unike individ.  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Værnesgata 17 7503 Stjørdal
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Alexander Skare
   Alexander Skare Kiropraktor Interesser: Hodepine, nakke-, rygg- og bekkenplager. Behandling: Manipulasjon\mobilisering, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling, kinesiotaping, bindevevsbehandling.
  • Håvard Flack Bergby
   Håvard Flack Bergby Kiropraktor Interesser: Hodepine, svimmelhet, rygg/bekken og nakkeplager. Behandling: Manipulasjon, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling, ART.
  • Guro Vilvang
   Guro Vilvang Fysioterapeut Interesser: Idrett, barn. Generelle muskel/skjelettplager. Behandling: Kinesiotaping, IMS, trykkbølge, manuelle teknikker
  • Espen Falch Melsæter
   Espen Falch Melsæter Fysioterapeut
  • Espen Linaker
   Espen Linaker Fysioterapeut - Faglig Leder Interesser: skulder, albue, knær, ankler og føtter Behandling: treningsveiledning, injeksjonsbehandling, aspirering, ultralydscanning, såler, ganganalyse, tverrfriksjoner, triggerpunktbehandling, IMS
  • Anders Holmen
   Anders Holmen Massør / Muskelterapeut Interesser: Muskulære smerter og spenninger, hodepine, mental og fysisk utmattelse. Behandling: Muskelterapi/massasje, myofascial release og triggerpunktbehandling.
  • Trude Weisser
   Trude Weisser Resepsjonist