Kiropraktor på Røa

Kiropraktor på Røa​

Kiropraktor Røa

Hvorfor Klinikk For Alle på Røa?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

 

Adresse: Griniveien 10, 0756 Oslo
Klinikken vår finner du midt i Røa-krysset, nærmere bestemt Griniveien 10. Hos oss finner du lett tilgjengelig parkering rett utenfor døren og tre minutter spasertur fra Røa T-banestasjon.

Åpningstider
Mandag – Torsdag    kl. 7-19
Fredag                       kl. 7-16

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktoren har spesialkompetanse på muskel-, nerve-, og skjelettlidelser. Diagnosen blir stilt på grunnlag av sykehistorien, undersøkelsen og eventuelle billeddiagnostiske undersøkelser. Behandlingen inneholder forskjellige teknikker og manuelle grep, fysiske og mentale øvelser, samt informasjon og veiledning.  De har henvisningsrett og pasientene har krav på trygderefusjon.   

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
Generelt jobber kiropraktorene mest med ryggsøylen og bekkenet, men utdannelsen betegner dem som en primærkontakt og kiropraktoren er ekspert på å behandle muskel-, nerve- og skjelettplager i hele bevegelsesapparatet. Kiropraktoren har som mål å finne årsaken til problemet, ikke nødvendigvis alltid det som gjør mest vondt. ​

Hva er spesielt med oss?
Kiropraktorutdannelsen er 5 år fulltid studie og krever i tillegg 1 år turnus i Norge for å jobbe her. På klinikk for Alle Røa har begge kiropraktorene i tillegg mange års erfaring og målet er å kunne få pasienten så bra som mulig så raskt som mulig. Dette gjør vi ved å se hele mennesket og finne årsaken til problemet, ikke bare behandle symptomene. 


Klinikken er utstyrt med flere forskjellige terapeuter som hver har sitt interesseområde. Vår tverrfaglige klinikk har kunnskap til å hjelpe pasientene mer effektivt, siden de fleste problemer har sammensatte årsaker.  

 

Våre kiropraktorer

Håkon Andresen

Jeg begynte å interessere meg for kiropraktikk etter tilbakevendende ankel og kne plager mens jeg spilte fotball. Jeg hadde vært hos flere forskjellige helse profesjoner og følte liten eller ingen hjelp fra medisiner, råd eller treningsøvelser. Jeg prøvde etter hvert også en kiropraktor. Med en mor og storebror som er leger så var jeg nok ganske så skeptisk må jeg innrømme. Kiropraktoren tok en sykdomshistorikk, undersøkte meg med en del tester som aldri hadde vært utført tidligere. Jeg ble fortalt at funksjonen i ankelen og kneet mitt var nedsatt. Etter en manipulasjon av ankelen ble bevegelsesutslaget mitt normalt igjen, for første gang på flere år. Etter dette fikk jeg mye mer ut av opptreningen.

Jeg er veldig interessert i kroppens funksjon. Er funksjonen nedsatt er sannsynligheten større for å bruke kroppen feil og derfor ende opp med smerter og problemer.  Jeg jobber mye med ankler, knær, hofter, albuer og skuldre. I tillegg har jeg etterutdannet meg innenfor svimmelhets problematikk og ser også mye rygg, nakke og bekken plager.

Det er en jungel av behandlingstilbud der ute og jeg ønsker å være koordinatoren til pasientene mine for å finne ut hva slags behandling de trenger for å bli så bra som mulig så raskt som mulig. 

 

Halvor Brochmann

Jeg begynte å interessere meg for kiropraktikk etter at jeg hadde slitt med plager etter overtrening som skiløper. Jeg fikk god hjelp av kiropraktikk.  Jeg ville jobbe med noe der jeg kunne hjelpe unge utøvere å unngå de feilene jeg selv gjorde.

Senere har jeg utviklet interessen til å jobbe med svimmelhetspasienter i tillegg til muskel og skjelettplager. I dag består hverdagen min av ca halvparten muskel og skjelettpasienter og halvparten svimmelhetspasienter.

Jeg har spesialisert meg med videreutdanning og kurs innen svimmelhet og balanseproblematikk.

Mine pasienter kan forvente å bli tatt godt imot og lyttet til av en faglig engasjert terapeut.. Jeg er veldig opptatt av at pasienten skal føle seg ivaretatt og ha tid til å bli sett og hørt. Hos meg skal pasienten få den behandlingen den trenger, enten det er jeg som utfører behandlingen eller jeg henviser videre til riktig instans. • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Griniveien 10 0756 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Halvor Brochmann
   Halvor Brochmann Kiropraktor Interesser:Hodepine, nakkesmerter, idrettsskader. Svimmelhet/krystallsyke. Behandling:Manipulasjon, svimmelhetsbehandling, Trykkbølgebehandling.
  • Håkon Andresen
   Håkon Andresen Kiropraktor Interesser: Albue, kne, ankel, nakke og svimmelhet/krystallsyke Behandling:Manipulasjon, mobilisering, svimmelhetsbehandling, trykkbølgebehandling, kinesiotape.
  • Anne Sofie Dingsør
   Anne Sofie Dingsør Fysioterapeut Interesser: Behandling og opptrening ved smerte/skade, belastningsskader fra idrett eller feilbelastninger, løpsteknikk, graviditet og etter fødsel. Behandling: Slyngebehandling og -trening, triggerpunktbehandling, kinesiotape og øvelser.
  • Ingrid Hjorth Kollevold
   Ingrid Hjorth Kollevold Fysioterapeut Interesser: Muskel- og skjelettplager. Rygg, skulder, kne og ankel. Behandling: Trening/rehab, slynge, massasje, kinesiotape, Trykkbølgebehandling.
  • Ken Fredin
   Ken Fredin Fysioterapeut Interesser: Skulder/arm, kne/ankel/fot, nakkesmerter, aktivitets- og idrettsrelaterte skader, seneplager, mm. Behandling: Aktiv rehabilitering/treningsterapi, muskelbehandling, råd og veiledning, basert på utfyllende klinisk undersøkelse
  • Kine Gevoll
   Kine Gevoll Fysioterapeut Interesser: Idrettsskader, nakke- og ryggproblematikk, stressrelaterte plager, løpsteknikk, ernæring Behandling: Slyngetrening, IMS (nålebehandling), trykkbølge, kinesiotape, såletilpasning, aktiv rehabilitering, avspenning
  • Margaretha Baumann
   Margaretha Baumann Massør / Muskelterapeut