Kiropraktor på Majorstuen

Kiropraktor på Majorstuen

kiropraktor majorstuen

 

Hvorfor Klinikk For Alle på Majorstuen?

 • Time på dagen
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

 

Adresse: Gardeveien 17, 0363 Oslo
Klinikken vår finner du sentralt vis a vis Politihøyskolen i Gardeveien 17 med tilknytning til T-banestasjon og taxiholdeplass.

Åpningstider
Mandag - Torsdag     kl. 7-19
Fredag                       kl. 7-18

Kort om kiropraktorene på Majorstuen
Klinikk for Alle Majorstuen, Oslo, er landets første tverrfaglige klinikk med kiropraktor.
Kiropraktorene her på Majorstuen har over 100 års erfaring til sammen!

Du får en kiropraktor med 5-6 års universitetsutdannelse som er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Etterutdannelse er påkrevd og gir deg kompetansegaranti.Vi gir trygg, effektiv og funksjonsrettet behandling med fokus på et liv i bevegelse.

Kiropraktorene hos oss henviser raskt til andre faggrupper, MR/CT eller legespesialister om du trenger det. Vi kan sykemelde opp til 12 uker.

Kiropraktoren behandler nakke og korsryggsmerter, hodepine, svimmelhet, bekken og beinsmerter, hofteplager, skuldersmerter og armsmerter. 

 

Våre kiropraktorer

Eirik Bjargo

Etablerte Klinikk for Alle i - 80 – årene, erfaren autorisert kiropraktor med 6 års utdannelse fra England og USA og etterutdannelse i funksjonell nevrologi. Medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og tidligere leder av Etisk råd, NKF. Min kliniske nevrologiske tilnærming til nerve-muskel-skjelettplager bidrar til å løsgjøre muskel - og bindevev, normalisere leddbevegeligheten ved en SPESIFIKK trygg og effektiv korreksjon, og derigjennom gjenopprette og opprettholde optimale nervesignaler til støttemuskulatur, organer og annet vev, og forhindre slitasjeforandringer på lengre sikt.

Foredragsholder i inn - og utland. Avholder regelmessig ryggskole/ helseseminar for pasienter og andre interesserte da informasjon og kommunikasjon er vesentlig i et tverrfaglig behandlingsregime.

God helse er bedret livskvalitet! Liker konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger. Deltaker og medisinsk ansvarlig på en rekke ski – og toppturekspedisjoner (7-summits, Antarktis, Grønland, Svalbard, Haute Route), aktiv seiler og golfer. 

 

Sigrun Låg Kleiv

Jeg har jobbet 10 år som kiropraktor og kan tilby trygghet og erfaring. Jeg er tilknyttet kvinnehelsesenteret og arbeider mye med kvinner som har rygg/bekken problematikk, enten det er i relasjon til graviditet eller andre årsaker. Pasienter som oppsøker meg har både akutte og kroniske plager, og jeg bruker også muskulære teknikker for å få resultater som varer. Selv om jeg arbeider mye med kvinner ser jeg også barn og ungdom, og jeg bruker god tid på undersøkelsene for å sikre en riktig diagnose hos mine pasienter.  

 

Jacob Stang

Ferdig utdannet kiropraktor fra USA i 2009. I tillegg til behandling av vanlige nerve-muskel-skjelett lidelser (for eksempel nakke/korsrygg-smerter), så har jeg spesialisert meg innenfor behandling av svimmelhet og hjernerystelse. Har over 500 timer etterutdanning innenfor funksjonell nevrologi og nevro-rehabilitering gjennom Carrick Institute of Graduate studies, som inkluderer 150 timer innenfor svimmelhet, balanse/vestibulær rehabilitering og post-commotio syndrom (hjernerystelse). 

 

Gunnar Østby

Jeg er autorisert kiropraktor, MNKF, og driver kiropraktisk allmenn praksis. Jeg har lang erfaring og  har jobbet i 24 år. Jeg behandler korsrygg, bekken, nakkesmerter og kjevesmerter og har spesialkompetanse på hodepine og svimmelhet. Jeg fokuserer på rask, trygg og funksjonsrettet behandling. I tillegg fokuserer jeg på tverrfaglig tilnærming og jobber tett med fysioterapeut og massører. Ved behov henviser jeg til MR/CT og røntgen ved behov.

 

Sindre B Witzøe 

Gjennom hele livet har jeg drevet med idrett og vært opptatt av å prestere. Sammen med min interesse for hvordan ting fungerer og henger sammen, er jobben som kiropraktor den perfekte for meg. Jeg har de siste årene jobbet med noen av Norges beste idrettsutøvere innen friidrett, sykkel og triatlon, og setter stor stolthet i å holde meg oppdatert for at man gjennom tverrfaglig samarbeid skal skreddersy en individuell behandlingsplan for hver pasient. Dette gir meg en ekstra dimensjon i arbeidet mitt, og sammen med diagnostisk ultralyd gjør min kompetanse at dine behov blir møtt på best mulig måte. Å komme til meg skal alltid være en god og oppriktig opplevelse.

 

Mikael Sveen

Jeg er utdannet pre-med/biology og exercise and sport sciences ved University of San Francisco og San Francisco State University i 2004. Doctor of Chiropractic fra Palmer College of Chiropractic West i 2007. Fullførte post graduate grad i nevrologi/vestibular rehab/post commotio syndrom/learning disabilities/lese-skrivevansker/funskjonell medisin i 2013. 

Til daglig er jeg faglig leder for nevro og svimmelhetssenteret KFA Majorstuen. I dag  jobber jeg med pasienter som har komplekse problemer i nerve muskel og skjelettsystemet, diagnostisering behandling og rehabilitering i nerve balanse og vestibulære systemet. Ved hjelp av state of the art diagnostisk og behandlingsutstyr samt bred kompetanse og erfaring kan vi behandle pasienter med komplekse diagnoser og symptomer i nerve og balansesystemet. Med bakgrunn i elite/landslagsfotball og universitetsfotball i USA så ser jeg viktigheten av høy frekvens på både behandling trening og rehabilitering. For å skape varige forandringer i nerve balanse og muskel og skjelettsystemet så kreves det repetitiv stimulering og trening basert på objektiv testing og evaluering. Våre samarbeidspartnere innenfor samme felt er ledene øre nese halsleger og nevrologer innenfor både det offentlige og private helsevesenet. Vi jobber for at pasienten skal få korrekt diagnose, best mulig behandling og få være delaktig i både behandling trening og rehabilitering. 

 

Cecilia Lothe

Jeg er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England og har praktisert i Norge siden sluttet av 80-tallet. Jeg har dels bred erfaring fra allmenn praksis med vanlige nakke/ryggplager og har også mange års erfaring fra spesialisert praksis med bekken/ryggplager hos kvinner under og etter graviditet. I tillegg har jeg arbeidet mye med spedbarn/barn og har omfattende videreutdanning innenfor dette. I 2007 tok jeg utdanning som babymassasjeinstruktør og har hatt mange kurs for foreldre i det.
Jeg liker å ha en tverrfaglig tilnærming og samarbeider med fysioterapeut, lege, akupunktør m fl når det er aktuelt. 2016 tok jeg tverrprofesjonell videreutdanning i smertebehandling (Universitetet i Sør-øst Norge) ved siden av klinisk arbeid for å lære mere om dette.

  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Gardeveien 17 0363 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Peter Olstad
   Peter Olstad Senior Fysioterapeut Interesser: Føtter/såletilpasning. Kroppsbevissthet og generell holdning. Nakke og skulder Behandling: Slynge/gruppetrening, trykkbølge, såler, IMS.
  • Cecilia Lothe
   Cecilia Lothe Kiropraktor Jobber med bekkenplager (under/etter graviditet) og barn inkl.spedbarn. Har bred erfaring med nakke/brystrygg/korsrygg/hofteplager- både akutte og langvarige. Bruker bløtvevsteknikker , leddmanipulasjon , traksjon og SOT teknikk. Del av kvinnehelseteamet. Instruktør i babymassasje
  • Jacob Stang
   Jacob Stang Kiropraktor Akutte/langvarige smerter i nakke/midtrygg/korsrygg/hofte, smerter i skuldre, albuer, håndledd, knær og ankler, samt svimmelhet (krystallsyke/virus på balansenerven) og hjernerystelse (post commotio)
  • Karina Ranvik
   Karina Ranvik Kiropraktor Interesser: Balanse/vestibulær rehabilitering, svimmelhet, hjernerystelser, hodepine, kroniske nakke og ryggsmerter, ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, hofte, kne og ankel/fot problematikk). Behandling: Leddjustering, og bløtvev/bindevevs teknikker.
  • Sindre Busk Witzøe
   Sindre Busk Witzøe Kiropraktor Interesser: hodepine/nakke, idrett og overbelastninger, rygg, armer og ben. Behandling: Manipulasjon,traksjon, IMS, Trykkbøl
  • Eirik Bjargo
   Eirik Bjargo Kiropraktor MNKF NB! Sykmeldt grunnet benbrudd, tidligst tilbake 17. juni. Sjekk online for info om ev. åpnet timeliste. Interesser: Nerve, – muskel, - og skjelettplager. Behandling: Spesifikk leddbehandling etter Gonstead metoden med særlig vekt på funksjonell nevrologisk tilnærming. Etablerte Klinikk for Alle i 1989
  • Gunnar Østby
   Gunnar Østby Kiropraktor MNKF Interesser: Svimmelhet/krystallsyke, hodepine og kjeveproblemer. Behandling: Mobilisering og justering av ledd.
  • Mikael Sveen
   Mikael Sveen Kiropraktor MNKF Spesialkompetanse: utredning/behandling av svimmelhet (krystallsyke, virus på balansenerven, Ménière's etc), hjernerystelser (post commotio syndrom), balanse/vestibulær rehabilitering samt øyetrening for voksne og barn med lese-/skrivevansker
  • Sigrun Låg Kleiv
   Sigrun Låg Kleiv Kiropraktor (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Idrettsskader, kroniske nakke/arm smerter, bekken og svangerskapsproblematikk Behandling: Leddjustering og nålebehandling.
  • Aleksander Hesbø
   Aleksander Hesbø Kiropraktor (ikke Falck) Helhetlig behandling av akutte og kronisk plager i nakke, rygg, bekken, kjeve, skulder, ankel og hodepine. Behandler både unge og eldre. Behandling: spesifikk leddmanipulasjon, nåler, bløtvev og traksjon.
  • Henning Marthinsen
   Henning Marthinsen Fysioterapeut Interesser: Trening og opptrening av kne og rygg. Behandling: Funksjonell testing. Trening og rehabilitering.
  • Kristine Mikkelsen
   Kristine Mikkelsen Fysioterapeut Interesser: Generelle muskel – og skjelettplager, nakke & rygg, kroppsbevissthet, kvinnehelse, stressrelaterte plager og yoga. Behandling: Trening, rehabilitering, slynge, tilrettelagte øvelser og veiledning. Medisinsk yoga/ MediYoga. Bløtvev og triggerpunkter, kinesiotape og trykkbølge.
  • Lars Myhrer
   Lars Myhrer Fysioterapeut Interesser: belastningsskader/idrett, rehab-trening, skulder- og nakkeplager. Behandlinger: kinesiotape, trening, triggerpunkt.
  • Maria Schwenke
   Maria Schwenke Fysioterapeut (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Generelle muskel- og leddplager. Rygg, nakke, hofte, skulder og albue. Stressrelaterte plager, kvinnehelse. Behandling: Bløtvev og triggerpunkter, trykkbølge, IMS, kinesiotape, øvelser og treningsprogrammer
  • Martine Lie
   Martine Lie Fysioterapeut Interesser: Skulder, trening - rehabilitering, langvarige smertetilstander, opptrening etter operasjon, løps- og ganganalyse. Behandling: Slynge, trening, manuell teknikker.
  • Narve Bjørneseth
   Narve Bjørneseth Balansefysioterapeut Interesser: Svimmelhet og Balanse. Har jobbet med dette feltet siden 2008. Er fysioterapeut for Norges Landslag i Judo.
  • Frank Tore Jacobsen
   Frank Tore Jacobsen Fysioterapeut - Faglig Leder Belastningsskader/Sammensatte/tilbakevendende plager. Behandling: Manuelle teknikker, trykkbølge, kinesiotaping.
  • Ingvild Aannerud
   Ingvild Aannerud Osteopat (Kvinnehelsesenteret) (I permisjon) Interesser: Kvinnehelse, bekkenplager, fordøyelsesproblematikk og rygg/nakke Behandling: Osteopatisk behandling
  • Jørgen Skaug Aukland
   Jørgen Skaug Aukland Osteopat Interesser: Nakke og hodepine, korsryggplager både akutte og kroniske samt treningsrelaterte plager i skulder/hofte. Behandling: Primært i form av manipulasjonsbehandling, dryneedling, bløtvevsbehandling og fascie teknikker.
  • Marte Ramsfjell
   Marte Ramsfjell Osteopat (Kvinnehelsesenteret) VIKAR FOR INGVILD AANNERUD Behandler plager med opphav i muskel- og skjelettsystemet. Blant annet langvarige, sammensatte tilfeller og plager relatert til stress. Behandler også akutte tilfeller.
  • Mona Valstad
   Mona Valstad Osteopat (Kvinnehelsesenteret) TAR IKKE FORSIKRINGSPASIENTER. Interesser: Kvinnehelse, barn, bekkenproblemer, stress/pust og mage-tarm. Behandling: Osteopatteknikker. Øvelser/Veiledning
  • Nina Urnes
   Nina Urnes Osteopat Kvinnehelse, Stressmestring, pust, avspenning og kroniske smerter
  • Kristin Strømsheim Aamodt
   Kristin Strømsheim Aamodt Akupunktør Interesser: Nakke, hodepine, gravide, hælplager. Behandling: Skånsom behandling av gravide/barn. IMS, Klassisk akupunktur.
  • Alexander Stai Arnesen
   Alexander Stai Arnesen Muskelterapeut Interesser: Migrene (hodepine), nakke-, kjeve-, skulder - og korsryggplager Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling og tøyninger for å løse opp spenninger i muskulatur
  • Line Trosdahl
   Line Trosdahl Muskelterapeut Nakke, kjeve, hodepine, korsrygg. Kroppsbevissthet, pust og stressrelaterte plager. Massasje/dypmassasje, triggerpunkter og nålebehandling (IMS) Yoga
  • Marie Svedberg
   Marie Svedberg Jordmor (Kvinnehelsesenteret) Svangerskapsoppfølging, fødselsforberedende kurs med omvisning på fødeavdeling, innsettelse av spiral, gyn undersøkelse med celleprøve fra livmorhalsen, 6 ukerskontroll etter fødsel, ammeveileding eller andre spørsmål i kvinnehelse.
  • Tone Mette Stave Parr
   Tone Mette Stave Parr Klinikkleder
  • Anne Wilson Garborg
   Anne Wilson Garborg Massør / Muskelterapeut Jobber med fysisk avspenning for å redusere smerter i muskler og ledd. Fokus på å gjenvinne balansen mellom en fysisk velfungerende kropp og en sunn mental helse. Idrettsmassasje, rehabilitering og forebyggende massasjebehandling
  • Margaretha Baumann
   Margaretha Baumann Massør / Muskelterapeut Stressrelaterte smerter i nakke, skuldre og rygg. Overbelastning-smerter- ved trening og løping- hofte, sete, lår. I tillegg fotsoneterapi.
  • Robertas Bajoras
   Robertas Bajoras Massør / Muskelterapeut Idrettsmassasje, dypvevsmassasje, dansk pumpemassasje, nevrologiskmassasje, terapeutisk streching og kopping.
  • Don Witzøe
   Don Witzøe Resepsjonsleder