Kiropraktor på Helsfyr

Kiropraktor på HelsfyrKiropraktorer på Helsfyr

Hvorfor Klinikk For Alle på Helsfyr?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Adresse: Innspurten 15, 0663 Oslo

Klinikk for Alle Helsfyr finner du i Helsfyr Atrium – Innspurten 15. Klinikken ligger vis-à-vis Valle Hovin og Valhall Arena, med bussholdeplassen «Teisenkrysset» på Ring 3 rett utenfor døren.

 

Åpningstider

Mandag          kl. 7-19
Tirsdag           kl. 7-18
Onsdag          kl. 7-18
Torsdag          kl. 7-18
Fredag            kl. 7-17

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktoren er en primærkontakt som diagnostiserer og behandler muskel- og skjelettplager. Kiropraktorene har 5-årig universitetsutdannelse inkludert ettårig turnustjeneste. Etter fullført utdannelse kan man som kiropraktor sykemelde, henvise til bildediagnostiske undersøkelser (MR, CT og røntgen) og til spesialisthelsetjenesten
 

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
Kiropraktorer behandler oftest plager som er relatert til ryggraden da disse er hyppigst i befolkningen. Mange glemmer derfor at kiropraktoren i tillegg ser pasienter med plager i blant annet skuldre, hofter, albuer, føtter og knær.​

Hva er unikt med oss? 
De fleste mennesker opplever muskel- og skjelettplager i løpet av livet. Kiropraktorene våre har til sammen kompetanse som dekker et bredt spekter av disse plagene. Hos oss kan du forvente tilgjengelighet, profesjonalitet og faglig tyngde.​

Hva kan du forvente av oss?
På vår klinikk kan du forvente å bli sett, hørt og trodd. Våre kiropraktorer er opptatt av å stille riktig diagnose og henvise videre der det er nødvendig. Vi vil at du skal føle deg trygg i et behandlingsforløp, og gjør vårt ytterste for at plagene dine skal håndteres på best mulig måte.

 

Våre kiropraktorer

Kirsti Søndenå

Jeg valgte å bli kiropraktor fordi det er en aktiv jobb der ingen dager er like. Alle mennesker er unike, og jeg ser på det som min største utfordring å finne riktig behandling for deg. Jeg liker å jobbe med akutte plager i nakke og korsrygg, og interesserer meg spesielt for å jobbe med kjeve-, nakke-, hodepine og svimmelhetsproblematikk. Jeg har tidligere jobbet som kiropraktor for Nordstrand Håndball Elite, og er selv svært aktiv med svømming, sykling og løping.  Det viktigste for meg er at alle pasienter får riktig behandling, enten det er hos oss eller hos andre behandlere. Av meg kan du forvente en kiropraktor som stiller opp og er tilgjengelig. 

 

Rafael Mathisen

Jeg valgte å bli kiropraktor på grunn av at det er fantastisk yrke der man jobber der man kan hjelpe og gjøre livet enklere for mennesker. Med min bakgrunn som aktiv idrettsutøver på høyt nivå og flere år med studier innenfor fysisk aktivitet og helse på Norges Idrettshøyskole, var det naturlig for meg å finne med en aktiv jobb innenfor helsesektoren. Og da falt valget på en 5-årig mastergradutdanning for å bli kiropraktor. Mitt spesialfelt er akutt og langvarig nakke- og korsryggproblematikk. Men jeg har en stor interesse for behandling og forebygging av idrettsrelaterte skader. Det mine pasienter kan forvente av meg, er en kiropraktor som er nøye, tar seg god tid og er oppdatert på den nyeste forskningen innen muskel- og skjeletthelse, og som kan gi den best mulige behandling og veiledning for ditt problem. • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Innspurten 15 0663 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Kristi Søndenå
   Kristi Søndenå Kiropraktor (I permisjon) Behandler akutte nakke-og korsryggsmerter, svimmelhet/krystallsyke, hodepine-og kjeveplager, idrettsskader. Barn, ungdom og gravide. Tidligere kiropraktor for Nordstrand Håndball Elite. Henvisnings- og sykemeldingsrett.
  • Rafael Mathisen
   Rafael Mathisen Kiropraktor Behandling av nakkesmerter og hodepine hos pasienter i alle aldre. Behandling og utredning av korsryggsmerter/problematikk. Behandling av spedbarn/barn og gravide. Behandling av idrettskader.
  • Tor Smeby
   Tor Smeby Kiropraktor Behandler hodepiner, nakke, rygg, armer og ben. Spesialisering i Ultralyd-diagnostikk og idrettskader.
  • Elise Nordby
   Elise Nordby Fysioterapeut Interesser: Nakke- og skulderplager, hofte/bekken, ryggsmerter, opptrening Behandling: Manuelle teknikker, treningsveiledning, triggerpunktbehandling- og utspenning, redcord/slynger, trykkbølgebehandling, kinesiotape.
  • Jarl Andreas Dybvik
   Jarl Andreas Dybvik Fysioterapeut Interesser: skulder-, albue-, hofte-, kne- og ankelproblematikk. Behandler også andre plager. Er tilknyttet Oslo Turnforening og kurses innen idrettsmedisin. Behandling: Sertifisert innenfor slyngetrening, kinesiotape og trykkbølgebehandling. Bruker manuelle teknikker og veileder i egenøvelser.
  • Martin B. Mathisen
   Martin B. Mathisen Akupunktør Behandler akutte og kroniske nakke/kjeve/skulder/rygg plager, spenningshodepine og migrene, betennelsestilsander (plantafascitt, lateral epikondylitt, 'musearm', 'tennis- og golfalbue, achillestendinitt), søvnproblematikk, allergier.
  • Anna Strøm
   Anna Strøm Muskelterapeut / Massør Intersesser: Idretts og bedriftsmassasje. Behandleling: Dypgående behandling for alle slags problemer.
  • Erik Glæstad
   Erik Glæstad Lege (I permisjon) Interesser: Muskel og skjelett-plager,. Behandler: Utredning og behandling innen muskel og skjelett-plager, samt konsultasjoner i forhold til allmenn-medisinske problemstillinger.
  • Atle Aasterud
   Atle Aasterud Terapeut/Såler Tilpasser dynamiske såler for å øke funksjon i fot, ankel, knær, hofter og rygg. 10 års erfaring i undersøkelse med funksjonelle tester og tilpassing av såler.