Kiropraktor på Fornebu

Kiropraktor på Fornebu Kiropraktor Fornebu

Hvorfor Klinikk For Alle på Fornebu?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

 

Adresse: Snarøyveien 55, 1364 Fornebu
Klinikken vår ligger i nye, flotte lokaler i Fornebu S.

Åpningstider
Mandag - Fredag       kl. 7-20
Lørdag                       kl. 9-18

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktorene på Klinikk for Alle Fornebu utreder og behandler nerve-, muskel- og skjelettlidelser. De behandler i hovedsak kroppens ledd og muskler ved hjelp av manuelle teknikker som manipulasjon- og bløtvevsbehandling. Kiropraktoren er primærkontakt i norsk helsevesen og kan henvise til bildediagnostikk, spesialisthelsetjeneste samt sykemelde ved behov. 

 

Hva behandler en kiropraktor?
Våre kiropraktorer er svært dyktige på utredning og behandling av akutte eller langvarige  nakke- og ryggsmerter. Vi behandler også skiveprolaps, hodepine, svimmelhet, kjevespenninger og senelidelser. Vi har også god kompetanse på ekstremitetsbehandling. ​

Hva er unikt med oss? 
Hos oss kan du forvente engasjerte kiropraktorer som gjør en grundig undersøkelse og skreddersyr et individuelt behandlingsopplegg for den enkelte. I tillegg til manipulasjon og/eller mobilisering av ledd bruker vi typisk triggerpunktbehandling for å bedre funksjon og lindre smerte. Vi er genuint interesserte i å finne årsaken til smertene dine, samt gi gode råd for å unngå tilbakevendende plager. Vi har kiropraktorer som har spisskompetanse på trykkbølge- og traksjonsbehandling. I tillegg brukes nåler (IMS) og kinesiotape.​

Hva kan du forvente av oss?
Hos oss kommer du til en ny, flott klinikk med store og moderne behandlingsrom. Klinikken er lett tilgjengelig inne på kjøpesenteret, Fornebu S. Vi har åpningstider fra 07.00-20.00 på hverdagene samt helgevakt. Dette for at du skal kunne få behandling når det passer deg best. Gratis parkering.

 

Våre kiropraktorer

 

Bent Roar Ekerhaugen

Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2010 og er ekstremt stolt og glad for å være kiropraktor. Det er utrolig inspirerende å gå på jobb hver dag når jeg vet at jeg kan hjelpe andre som lider av ulike typer rygg og nakkeplager, hodepine, svimmelhet og skiveprolapser. De siste 8 årene har jeg hatt stort fokus på å bli «best på rygg», jeg har brukt mye tid og ressurser på å bli en dyktig kliniker, spesielt behandling av skiveprolaps og ulike skivelidelser. Det har resultert i mange henvisninger av pasienter med skivelidelse, akutte nakke- og ryggsmerter samt hodepine pasienter.

Jeg kan love alle mine pasienter en engasjert og blid terapeut som vil gjøre alt som står i min makt for å hjelpe, uansett om det er på mitt kontor, henvisning til dyktige kollegaer innad i klinikken eller henvisning direkte til spesialisthelsetjenesten. 

 

Eirik Bremnes

Jeg utdannet meg til kiropraktor etter å ha fått behandling av kiropraktor selv i min tid som aktiv fotballspiller. Siden 2011 har jeg sett pasienter fra spedbarnsalder til godt inn i pensjonisttilværelsen.  I tillegg har jeg vært så heldig å få jobbe med toppidrettsutøvere som har gitt meg betydelig erfaring.

Jeg anser meg selv som en allsidig kiropraktor og utreder/behandler de fleste nerve-, muskel- og skjelettlidelser. I min praksis ser jeg mest av rygg, nakke og senelidelser. Lidelser som typisk har sekundære plager som hodepine og utstrålende smerter.

Mine pasienter kan forvente en engasjert og lyttende kiropraktor som utreder og individuelt tilpasser behandlingsopplegg for den enkeltes behov. Tverrfaglig oppfølging og samarbeid med fastlege/spesialisthelsetjeneste er noe jeg etterstreber der det er behov for det. Jeg holder meg oppdatert på nyere forskning og ønsker å og videreutvikle meg i et fag jeg er veldig stolt av. 

 

Annecken Lister Haugen

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg alltid har visst at jeg vil jobbe med mennesker. Jeg liker å holde meg i aktivitet og har drevet med forskjellige idretter selv, primært håndball, volleyball og ski. Denne bakgrunnen har gjort at jeg har valgt å fordype meg videre innenfor dette emnet og har bl.a. grunnfag idrett og kurs i idrettsmedisin. I min hverdag ser jeg mennesker i alle aldre og med ulike problemstillinger, primært lokalisert til nakke og rygg, men også resten av bevegelsesapparatet. Det mine pasienter kan forvente av meg er å bli tatt på alvor, få en grundig undersøkelse og bli tilbudt behandling eller henvisning til rette instans for sin plage. • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Snarøyveien 55 1364 Fornebu
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Annecken Lister Haugen
   Annecken Lister Haugen Kiropraktor Interesser: Hodepine, nakke og ryggplager. Behandling: Manipulasjon og mobilisering av ledd. Triggerpunktbehandling og treningsveiledning.
  • Bent Roar Ekerhaugen
   Bent Roar Ekerhaugen Kiropraktor Interesser: Best på rygg, prolaps, hodepine. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, traksjonsbehandling, massasje, hard triggerpunktbehandling og IMS (nålebehandling).
  • Eirik Bremnes
   Eirik Bremnes Kiropraktor Allsidig kiropraktor. Toppidrettserfaring. Undersøker/behandler barn. Interesse for akutte og langvarige nakke/ryggplager. Hodepine/svimmelhet. Behandling: Leddmanipulasjon/traksjon. Triggerpunkt. IASTM. Trykkbølge.
  • Ingrid Rønning
   Ingrid Rønning Fysioterapeut / Kostholdsveileder Fysioterapi: Idrettsskader, skulder-, hofte-, kne- og fotproblematikk, kvinnehelse (svangerskap, bekkensmerter og urinlekkasje), barnefysioterapi (barn og spedbarn), multippel sklerose (MS). Kosthold: Vektnedgang, idrettsernæring, magesmerter og fordøyelse.
  • Nathalie Brøndrup
   Nathalie Brøndrup Fysioterapeut Interesser: skulder, arm, kne, hofte, idrettsskader og hodepine. Behandling: rehabilitering og opptrening, trykkbølgebehandling, triggerpunktbehandling, nålebehandling, massasje/idrettsmassasje, tilpasning av innleggssåler, Dynamic tape
  • Rusul Almousavi
   Rusul Almousavi Fysioterapeut (I permisjon)
  • Silje  Bremnes
   Silje Bremnes Fysioterapeut Interesser: Hodepine, nakke, skulder, rygg, bekken/hofte, knær, idrettsskader, barnefysioterapi. Behandling: Rehabilitering og opptrening av skader/plager, bløtvevsbehandling, triggerpunktsbehandling, treningsveiledning, slyngebehandling.
  • Sondre Bonas
   Sondre Bonas Fysioterapeut / Muskelterapeut Videreutdanning i massasje/muskelterapi/triggerpunktbehandling. Hovedinteresser: rygg, nakke, skulder, spenningshodepine. Nålebehandling. Øvelsesprogram.
  • Rakel Gabrielsen
   Rakel Gabrielsen Osteopat/Fysioterapeut Kvinnehelse (Bekkensmerter, urininkontines, plager relatert til graviditet og etter fødsel). Kjeveplager, hodepine og nakkesmerter. Personlig trening:Opptrening/treningsveiledning. Pågående master i fysioterapi