Kiropraktor på Åsane

Kiropraktor på ÅsaneKiropraktor Åsane

Hvorfor Klinikk For Alle på Åsane?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Adresse: Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg
Klinikken vår ligger i nye Horisont Senter sammen mange andre butikker, med gratis parkering rett utenfor døren.
 

Åpningstider
Mandag - Fredag       kl. 7-21
Lørdag                       kl. 9-18

Hva er en kiropraktor?
En kiropraktor undersøker, diagnostiserer og behandler nerve-, muskel- og skjelettplager.  Kiropraktor er primærkontakt og en trenger derfor ikke henvisning fra lege og har henvisningsrett til bildediagnostikk som F.eks. MR og røntgen, legespesialist  og fysioterapi samt sykemelding opp til 12 uker.

Hva kan du forvente av oss?
Pasienter kan forvente god kompetanse, grundig undersøkelse og god behandling. Våre kiropraktorer tilbyr behandling og oppfølging av svimmelhet og krystallsyke, samt mor og barn.

 

Våre kiropraktorer

Vegard Tufte

Jeg har nå jobbet som kiropraktor i snart 20 år. Jeg stortrives fortsatt like godt med jobben. Alle pasienter er forskjellige og unike, derfor er det viktig å lytte godt til hva de sier samt gjøre en grundig undersøkelse. På den måten kan jeg gi hver enkelt den beste og mest optimale behandling.

Siw Østern Svarliaunet

Jeg jobber som kiropraktor og stortrives med å behandle plager på både voksne og barn/babyer. Hos meg kan pasienten forvente en grundig undersøkelse med forklaring og en plan fremover for akkurat den plagen. Behandlingen består av både muskel- og leddbehandling og eventuelt bruk av teip eller nåler om nødvendig.

Alexander Fredriksen

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg trives veldig å jobbe med mennesker som sliter med forskjellige muskel- og skjelettplager. Har slitt mye med det selv og kiropraktor yrket har hjulpet meg gjennom disse plagene. Det å kunne se at pasienten mine får en øyeblikkelig lindring av smerter og forbedret funksjon er noe jeg setter veldig høyt. Det som interesserer meg mer enn annet er det å kunne hjelpe både unge og gamle som er plaget av stressnakke og hodepine. Pasientene kan forvente en nøye gjennomgang av syke historie, en omfattende undersøkelse av muskel- og skjelettsystemet for å så sette oss ned å planlegge grundig hvordan dette skal behandles sammen. Jeg stiller også krav til mine pasienter slik at forebygging gjøres på hjemmebane. • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Myrdalsvegen 2 5130 Nyborg
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Siw Østern Svarliaunet
   Siw Østern Svarliaunet Kiropraktor (I permisjon) Interesser innen mor og barn (gravide og spedbarn), hodepine, rygg/nakke og svimmelhet. Behandling: leddjustering, IMS, triggerpunkt
  • Alexander Fredriksen
   Alexander Fredriksen Kiropraktor Interesser: Nakke/ryggplager. Isjas, hodepine, kjeve. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt og traksjon.
  • Kine Krøger
   Kine Krøger Kiropraktor Interesser: Muskel-og skjelettlidelser som rygg, nakke, hodepine, svangerskapsrelaterte smerter, barn og spedbarn. Behandlingsform: Manipulasjon og mobilisering, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling og trykkbølge.
  • Vegard Tufte
   Vegard Tufte Kiropraktor - Faglig Leder Interesse: Rygg og nakke. Isjas. Hodepine. Migrene. Svimmelhet. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, traksjon og veiledning.
  • Elin Berg
   Elin Berg Fysioterapeut Interesser: Skulder- og nakkeplager, rygg, kvinnehelse/bekkenleddssmerter, nevrologi, kroniske sykdommer. Behandling: Rehabilitering- og opptrening etter operasjon/skade, IMS, trykkbølgebehandling, såletilpasning, treningsveiledning, triggerpunktsbehandling.
  • Kristoffer Grønmyr
   Kristoffer Grønmyr Fysioterapeut Ultralyddiagnostikk av skulder, albue, hånd, hofte, kne og ankel. Ser også en del av korsrygg- og nakkeplager. Behandling: Slyngetrening, treningsveiledning, IMS, massasje, kinesiotaping og trykkbølgebehandling
  • Trine Nielsen Helleland
   Trine Nielsen Helleland Fysioterapeut Særlig interesse for kvinnehelse. Annet: idrettsskader, seneskader, fotplager Behandlingsmetoder: Triggerpunkt, IMS, trykkbølge, såler, slynge
  • Renate Yung Sætre
   Renate Yung Sætre Massør / Muskelterapeut Interesser: Hodepine, skulderplager, nakke og ryggsmerter, triggerpunktsbehandling, ims behandling, dyptgående massasje, idrettsmassasje.