Fysioterapeut i Lade

Fysioterapeut i Trondheim (Lade)Fysioterapeut Trondheim Lade

Hvorfor Klinikk For Alle i Trondheim?

 • Time på dagen
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet og parkering

Vi har fysioterapeut i Trondheim med time på dagen. Du finner oss i store og fine lokaler i Østmarkveien 4 som ligger rett ved Rema 1000 på Ladetorget i enden av Haakon VII gate. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Hva er en fysioterapeut
En fysioterapeut er ekspert på muskel/skjelett og kan dermed diagnostisere/behandle og legge til rette for forebygging av de fleste skader i bevegelsesapparatet. ​

Hvilke plager behandler en fysioterapeut?
En fysioterapeut kan behandle både akutte og langvarige plager smerteproblemer.

Hva er unikt med oss?
Hos oss får du time på dagen, tett og profesjonell oppfølging som springer ut fra et genuint ønske om å se hver enkelt person og deres problemstilling. ​

Hva kan du forvente av oss?
Vi har like mye fokus på benkebehandling som treningsterapi og ønsker å kombinere pasientens ønske med vår ekspertise på best mulig måte.

Våre fysioterapeuter

 

Kim Postholm

Jeg elsker jobben som fysioterapeut fordi jeg hver dag blir utfordret på å hjelpe unike mennesker med unike smerteproblematikker. Mine interesser er jakt, friluftsliv og idrett, og jeg vet hvor viktig slike aktiviteter er for veldig mange og at man da ofte er avhengig av en kropp som fungerer mest mulig optimalt. Mine spesialiteter er smerteproblematikk i ekstremitetene, samt typisk kontornakke og hodepine. Som en av få fysioterapeuter bruker jeg ultralyd som et meget nøyaktig diagnostiseringsverktøy. Alle mine pasienter kan stole på at jeg vil legge opp det best mulige behandlingsforløpet for hver enkelt pasient for kjappest mulig bedring av smerteproblematikken. 
 

Torje Bragstad Veneseth

Jeg jobber som fysioterapeut grunnet en genuin interesse for hvordan kroppen fungerer, kan behandles og det å hjelpe folk til en bedre fysikalsk tilstand.

Jeg interesserer meg for muskel- og skjelettplager generelt, men spesielt skulder-, kne- og ryggproblematikk, idrettsskader, rehabilitering og trening. Nakke- og hodepineplager. Jeg har spesialisert meg på drettsskader og rehabilitering. Sålekonstruksjon.  IMS nåling, kinesiotape.

Jeg jobber ofte med idrettsskader, kne- og skulderskader og herunder rehabiliteringstrening.

Jeg kan love deg at jeg er en terapeut som er dedikert til å hjelpe deg uansett hva problemet måtte være og som vil tilrettelegge behandling som passer den problematikken man måtte ha.

 

  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Østmarkveien 4 7040 Trondheim
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Stein Aurstad
   Stein Aurstad Kiropraktor Interesser: Akutte og kroniske nakke og ryggproblemer, smerter ut i armer og ben, svimmelhet og hodepine. Behandling: Kiropraktisk leddkorreksjon/justering, mobilisering, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling, IMS/nåler
  • Thomas Eilertsen
   Thomas Eilertsen Kiropraktor Interesser: Idrettskader. Akutte og langvarige rygg-og nakkeplager. Hodepine, svimmelhet og smerter i ekstremiteter. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling.
  • Andre Solberg
   Andre Solberg Kiropraktor - Faglig Leder Akutte og kroniske smertetilstander i rygg/nakke, ekstremiteter og hodepine. Tverrfaglig behandling. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling.
  • Kim Postholm
   Kim Postholm Fysioterapeut Interesser: Skulder, albue, hofte, kne, kontornakke/hodepine/øvre rygg, idrettsskader, musearm, hæl- og leggsmerter. Behandling: Ultralyddiagnostisering, trykkbølge, terapeutisk massasje, nåling, kinesioteiping, opptrening, manuell behandling.
  • Janne Opland Hammeren
   Janne Opland Hammeren Fysioterapeut
  • Torje Bragstad Venseth
   Torje Bragstad Venseth Fysioterapeut Nakkeplager/hodepine, rygg, skulder, albue, hofte, kne og ankel. Idrettsskader og opptrening. Behandling: manuell behandling, terapeutisk massasje, IMS nåling, trykkbølgebehandling, kinesiotape, trening og rehab, sålekonstruksjon, løpsanalyser
  • Marita Fredriksen
   Marita Fredriksen Klinikkleder
  • Anders Holmen
   Anders Holmen Massør / Muskelterapeut Interesser: Muskulære smerter og spenninger, hodepine, mental og fysisk utmattelse. Behandling: Muskelterapi/massasje, myofascial release og triggerpunktbehandling.
  • Lenita Johannessen Stolt
   Lenita Johannessen Stolt Massør / Muskelterapeut (I permisjon) Interesser: Stress- og hverdagsrelaterte plager, spenninger i rygg og nakke. Trening og tøying. Kosthold. Behandling: Klassisk og dyptgående massasje av deler eller hele koppen. Triggerpunktsbehandling. Gravidmassasje. Trening og livsstilscoaching.