Fysioterapeut i Ski | Klinikk For Alle

Fysioterapeut i SkiFysioterapeut Ski


Hvorfor Klinikk For Alle i Ski?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Jernbaneveien 5-7, 1400 Ski
Du finner oss i Ski Sentrum. Våre lokaler er i 2. etasje i stasjonsbygningen på Ski togstasjon (Jernbaneveien 5-7), med enkel tilgang både med bil og kollektivtrafikk.

 

Åpningstider

Mandag til fredag kl.8-17

 

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med kropp, bevegelse og funksjon for å fremme god helse. Kunnskapsfeltet omfatter smerter, plager og funksjonsproblemer som får konsekvenser for bevegelsessystemet. Kunnskapen er basert på viten om menneskets anatomi, fysiologi og bevegelsesutvikling. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.  Nesten utelukkende består behandlingen av flere tiltak, ofte en kombinasjon av manuelle teknikker, treningsøvelser og endringer av forhold som ligger til grunn for plagen det søkes hjelp for.

 

Hvilke plager hjelper fysioterapi mot?

Fysioterapeuten jobber med muskel skjelett plager som smerter i:

 • Nakke, skulder, albue, hånd, rygg, hofte, kne, ankel, fot.
 • Idrettsskader.
 • Rehab-trening
 • Svangerskapstrening / trening etter fødsel 

 

Hvorfor Klinikk For Alle i Ski?

Klinikk for Alle Ski er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt og at vi lytter til deg. Vi har terapeuter som er spesialisert innen muskel/skjelett og idrettsskader, diagnostisk ultralyd, utredning av balanse og svimmelhetsproblemer, akupunktur, massasje, kinesotape, såletilpassing, trykkbølgebehandling og mer. Er du usikker ring oss og snakk med enten Hege eller Yelena i resepsjonen eller en av oss terapeuter. Vi kan alltid ta en prat. Vi har også et godt samarbeid med fastlegene i området.

 

Våre fysioterapeuter

 

Cathrin Leander Nordhagen

Jeg jobber som fysioterapeut for at jeg har ett ønske om å fremme helse og være en bidragsyter til å øke pasientens livskvalitet. Gi de verktøy så de kan bli en aktiv aktør i sitt eget liv for å forbedre sin egen helse, og livskvalitet.

Jeg er interessert i smertetilstander i muskel og skjelett apparatet.  Brenner for å informere mine pasienter om deres situasjon. Jeg mener at kunnskap gir trygghet. Det er ett godt rammeverk for behandling og rehabiliteringen. Jeg interesserer meg i kroppen som helhet, den fysiske og psykiske helsen vår.

Jeg videreutdannet meg som osteopat. Med denne bakgrunnen har jeg fått mer kunnskap om hvordan kroppen henger sammen.  Har i dag en bredere kunnskap innenfor muskel og skjelett plager. Mitt hoved-fokus er søken etter de/den bakenforliggende årsakene til plagene.

Jeg jobber med alle muskel og skjelett plager. Både akutte, men også lengere varende smerter. Jeg har de siste årene kurset meg / fordypet meg innenfor nakke, skulder, kjeve-problematikker.

Jeg kan love at jeg er genuint interessert i å hjelpe med min kunnskap i manuell behandling og treningsveiledning. De må forvente at de selv må være en aktiv aktør for at målet om mindre smerte, bedre funksjon, og økt livskvalitet skal bli en realitet og ikke minst ha en langtids effekt.

 

Charlotte Olsen

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg elsker å jobbe med mennesker og øke livskvaliteten til pasientene. Siden jeg var liten har jeg hatt interesse for bevegelse, kropp og skader. Igjennom hele barn og ungdomstiden har jeg prøvd de fleste idrettsgrener, med aller flest timer på håndballbanen. Derfor var det naturlig for meg å spesialisere meg innenfor idrettsfysioterapi. I senere tid har kvinners helse opptatt meg mye og noe jeg også har tatt kurs innenfor. Jeg synes kombinasjonen av idrettsfysioterapi, fysisk aktivitet og kvinnehelse er veldig spennende.

Pasienter kan forvente at jeg lytter til de sier og tilpasser behandlingen til deres problemstillinger, uavhengig av om det er akutte problemstillinger, rehabilitering eller forebyggende arbeid. 

  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Jernbaneveien 5-7 1400 Ski
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Christian Lunow
   Christian Lunow Kiropraktor Ekspertise innen ultralydundersøkelse. Utredning av overbelastningsskader (senebetennelser) i skulder, albue, hofte, kne, ankel. Utredning og behandling av nakke og ryggplager
  • Eirik Kaspersen
   Eirik Kaspersen Kiropraktor Muskel- og skjelettsystemet; nakke, rygg, bekken. Jobber med hodepine, svimmelhet, derunder krystallsyke. Videreutdanning i behandling av ekstremiteter og idrettsskader. Særlig skulder, hofte, kne, ankel- og fotplager.
  • Helga Grimstad
   Helga Grimstad Kiropraktor Opptatt av funksjon og stressrelaterte smerter. God erfaring med akutte og kroniske muskel-skjelettplager som korsrygg/bekken, nakke- og hodepine. Videreutdanning i behandling av barn og gravide.
  • Charlotte Olsen
   Charlotte Olsen Fysioterapeut Interesser: Kvinnehelse, gravide, idrettsskader (eksaminert idrætsfysioterapeut DSSF, del A), skulder, kne, barn og ungdom.
  • Elisabeth Wergeland
   Elisabeth Wergeland Fysioterapeut Interesser: akutt og langvarig bekken/ ryggplager. Gravide/ etter fødsel. Nakkeplager, stress. Behandling: triggerpunktbehandling, nåler/ IMS, rehabilitering, avspenning/ bløtvevsbehandling.
  • Jørgen Aalberg
   Jørgen Aalberg Fysioterapeut Rehabilitering/ behandling av muskel- og skjelett skader; skulder, hofte, kne. Langvarig smerte i rygg og nakke.
  • Cathrin Nordhagen
   Cathrin Nordhagen Osteopat/Fysioterapeut Skulder/nakke, hofte, diafragma/stress, gravide og barn.
  • Niclas Skärström
   Niclas Skärström Osteopat Behandling og opptrening av Svimmelhet og Balanseforstyrrelser, Hjernerystelser samt muskel og skjelettplager. Har varit en del av Klinikk for Alle siden 20 år. Utdannet Osteopat DO, med omfattende fordypning i Vestibular og Nevro-Ortopedisk Rehab.
  • Erika Hesselroth
   Erika Hesselroth Akupunktør Muskelsmerter, spesielt rygg/nakke og albue, stressplager, søvnproblemer, allergi, bihuleproblematikk, kvinnehelse og modningsakupunktur. Kosmetisk akupunktur. Behandler med: klassisk akupunktur, IMS, triggerpunkt, elektro akupunktur
  • Atle Aasterud
   Atle Aasterud Såletilpassning/Kinesiotape Korsrygg, stress, massasje, idrettsmassasje,idrettsrelaterte skader, generelt bein, Kinesiotape , Såletilpassing, Løpsanalyse.