Fysioterapeut på Majorstuen

Fysioterapeut på Majorstuen


fysioterapeut Majorstuen

Hvorfor Klinikk For Alle på Majorstuen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

   

Beliggenhet

Adresse: Gardeveien 17, 0363 Oslo
Vår klinikk på Majorstuen finner du på gateplan, vis-a-vis Politihøyskolen i Gardeveien 17. Klinikken er lett tilgjengelig med T-bane, buss eller trikk og taxi er rett utenfor døren.

 

Åpningstider

Mandag kl.7-19

Tirsdag kl.7-21

Onsdag kl.7-19

Torsdag kl.7-19

Fredag kl.7-18

Lørdag kl.9:30-16

Søndag kl.9:30-14

 

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut har spesialkompetanse innen smertetilstander og nedsatt funksjon i muskel - og skjelettsystemet.

 

Hvordan jobber vi med fysioterapi?
Ved første gangs konsultasjon vil du som pasient få en individuelt tilpasset behandlingsplan basert på grundig undersøkelse og funksjonsvurdering. Vanlige verktøy i behandlingen omfatter manuelle teknikker, øvelser og treningsterapi, IMS og trykkbølgebehandling. Hos KFA jobber fysioterapeutene også tett med flere andre faggrupper, og kan skreddersy et helhetlig opplegg for å optimalisere behandlingen. Ofte ser vi at det er her vi lykkes best. 

 

Hva kan du forvente av oss?

Som pasient hos oss kan du forvente hundre prosent profesjonalitet, vi ønsker deg velkommen.

 

Våre fysioterapeuter

Peter bough Olstad

Jeg har et yrke som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Som fysioterapeut møter jeg mennesker som har plager og utfordringer de trenger hjelp til å møte og mestre. Det føles bra å kunne bidra til endringer i positiv retning, enten det er å redusere smerte, bli sterkere eller få mer kunnskap om egen kropp.

Som fysioterapeut har jeg en allsidig og variert hverdag, med pasienter med mange typer diagnoser og plager. Mine arbeidsverktøy er i tillegg til mine egne hender: trykkbølge, kinesiotape, IMS-nåler, såletilpasning, slyngetrening og individuelt tilpassede treningsopplegg, samt fokus på økt kunnskap om egen kropp og god holdning.

I tillegg til å jobbe med pasienter som har plager og smerter, jobber jeg mye med forebyggende arbeid. Dette gjøres både individuelt og i grupper, på klinikken og på arbeidsplasser. Det er mer gunstig å forebygge enn å reparere, selv om det kan kreve mer av enkeltindividet. Jeg mener en av mine viktigste oppgaver som fysioterapeut er kunnskapsformidling til mine pasienter og mennesker jeg møter. Dette i tillegg til god behandling, vil være til pasientens beste i et lengre tidsperspektiv. Det er viktig for meg å ikke bare finne ut hvor pasienten har vondt, men hvorfor!

Som pasient hos meg skal du forvente at jeg tar deg og dine plager på alvor, at jeg er en lyttende terapeut som tar deg med som en aktiv part i behandlingen og at jeg skal gjøre mitt beste for at du skal bli raskere frisk.

Lars Myhrer

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg synes det er morsomt å optimalisere funksjon, om det er ift smerte, styrke, bevegelighet eller stabilitet. Jeg er interessert i funksjon, hvorfor fungerer ikke ting som det skal og hva skal til for at det fungerer normalt igjen.

Jeg er veldig glad i skulder og hofte, 2 ledd som krever mye styrke og stabilitet. Jeg har kursing innenfor NEURAC behandling (slynger), trykkbølge og taping, sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.

Jeg jobber med alle aldersgrupper, men har en del idrett og opptrenings pasienter, der fokus er å gjenopprette normal/bedre funksjon.

Pasientene mine kan forvente seg en grundig undersøkelse og en behandlingsplan som er tilrettelagt ift deres livssituasjon og deres mål.

Frank Tore Jacobsen

Min interesse for fysioterapifaget startet med en idrettsskade. Jeg var uheldig og skadet meg kraftig under en basketballtrening, og hjelpen jeg fikk var dessverre ikke av godt slag. Jeg følte at verden raste sammen, men legene som undersøkte meg viste ikke noe medfølelse. Jeg fikk dessverre ingen oppfølging i etterkant og måtte selv finne ut av hva som måtte gjøres av opptrening. Denne episoden førte til min begynnende interesse for faget fysioterapi. Mitt ønske er at andre skal slippe å gjennomgå det samme som meg, og dette er noe jeg forsøker å etterleve hver eneste dag.

Jeg har idrettsbakgrunn fra mange idretter, og har konkurrert på nasjonalt nivå i friidrett og basketball. Senere har jeg studert idrettsvitenskap og fysioterapi. Gradvis har jeg utviklet kunnskapene mine gjennom ulike kurs, kollegaer og pasienterfaring. De siste 10 årene har jeg jobbet mye med idrettstaping og bruk av kinesiotape. Jeg er kursholder i kinesiotaping og har holdt kurs for over 2000 fysioterapeuter, kiropraktorer og leger. I tillegg har jeg fått muligheten til å bidra til vitenskapelig forskning gjennom Norges idrettshøyskole og som medlem av et internasjonalt forskningsråd. Jeg har også stått på talerstolen og forelest på nasjonale og internasjonale store fagkongresser.

Min pasientgruppe er veldig variert, men fellesnevneren er at de har smerter, enten gjennom akutte skader eller belastningsrelaterte plager. Jeg jobber daglig med muskulære plager og spenninger i nakke, rygg, skuldre, arm, hofte, kne og ankel, samt at jeg samarbeider mye med mine kollegaer på klinikken og skreddersyr tverrfaglig behandling for mine pasienter. Jeg tilpasser såler, bruker trykkbølgebehandling, masserer, taper muskler og gir øvelser til mine pasienter.


Maria Schwenke

Som fysioterapeut har jeg mulighet til å jobbe tett på mennesker, tilrettelegge for en bedre hverdag gjennom behandling og veiledning, og se at det hjelper. Mine interesser som terapeut favner i grunn bredt og det er spennende med variasjon. Jeg har en fortid innen idrett, slik at aktivitet og bevegelse ligger mitt hjerte nært. Samtidig ser jeg at manuelle teknikker, IMS og trykkbølgebehandling er svært nyttige verktøy i behandlingssammenheng. Jeg søker å legge til rette for en optimal behandling for mine pasienter, og nytter muligheten for samarbeid med andre profesjoner der jeg mener det er nødvendig. Pasienten står i sentrum!

Narve Bjørneseth

Jeg jobber som fysioterapeut da jeg har et brennende ønske om å hjelpe andre mennesker med plager de ikke finner ut av selv.

Mitt spesialfelt er svimmelhet og sykdommer som skaper dette symptomet. De siste 10 årene har jeg jobbet spesialisert med dette.

Ved siden av å ha en spesialisert svimmelhetspraksis er jeg også fysioterapeut for Norges Judolandslag og følger opp idrettsutøvere med diverse plager.

Mine pasienter kan forvente en terapeut som ikke gir seg før problemet er løst, eller dersom det ikke lar seg løse av meg blir henvist til et annet sted for korrekt oppfølging. Jeg er en lyttende person som gir mye av meg selv, og forsøker å skape en trygg setting der alle skal føle seg velkomne og forstått.  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Gardeveien 17 0363 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Peter Olstad
   Peter Olstad Senior Fysioterapeut Interesser: Føtter/såletilpasning. Kroppsbevissthet og generell holdning. Nakke og skulder Behandling: Slynge/gruppetrening, trykkbølge, såler, IMS.
  • Cecilia Lothe
   Cecilia Lothe Kiropraktor Jobber med bekkenplager (under/etter graviditet) og barn inkl.spedbarn. Har bred erfaring med nakke/brystrygg/korsrygg/hofteplager- både akutte og langvarige. Bruker bløtvevsteknikker , leddmanipulasjon , traksjon og SOT teknikk. Del av kvinnehelseteamet. Instruktør i babymassasje
  • Jacob Stang
   Jacob Stang Kiropraktor Akutte/langvarige smerter i nakke/midtrygg/korsrygg/hofte, smerter i skuldre, albuer, håndledd, knær og ankler, samt svimmelhet (krystallsyke/virus på balansenerven) og hjernerystelse (post commotio)
  • Karina Ranvik
   Karina Ranvik Kiropraktor Interesser: Balanse/vestibulær rehabilitering, svimmelhet, hjernerystelser, hodepine, kroniske nakke og ryggsmerter, ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, hofte, kne og ankel/fot problematikk). Behandling: Leddjustering, og bløtvev/bindevevs teknikker.
  • Sindre Busk Witzøe
   Sindre Busk Witzøe Kiropraktor Interesser: hodepine/nakke, idrett og overbelastninger, rygg, armer og ben. Behandling: Manipulasjon,traksjon, IMS, Trykkbøl
  • Eirik Bjargo
   Eirik Bjargo Kiropraktor MNKF NB! Sykmeldt grunnet benbrudd, tidligst tilbake 17. juni. Sjekk online for info om ev. åpnet timeliste. Interesser: Nerve, – muskel, - og skjelettplager. Behandling: Spesifikk leddbehandling etter Gonstead metoden med særlig vekt på funksjonell nevrologisk tilnærming. Etablerte Klinikk for Alle i 1989
  • Gunnar Østby
   Gunnar Østby Kiropraktor MNKF Interesser: Svimmelhet/krystallsyke, hodepine og kjeveproblemer. Behandling: Mobilisering og justering av ledd.
  • Mikael Sveen
   Mikael Sveen Kiropraktor MNKF Spesialkompetanse: utredning/behandling av svimmelhet (krystallsyke, virus på balansenerven, Ménière's etc), hjernerystelser (post commotio syndrom), balanse/vestibulær rehabilitering samt øyetrening for voksne og barn med lese-/skrivevansker
  • Sigrun Låg Kleiv
   Sigrun Låg Kleiv Kiropraktor (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Idrettsskader, kroniske nakke/arm smerter, bekken og svangerskapsproblematikk Behandling: Leddjustering og nålebehandling.
  • Aleksander Hesbø
   Aleksander Hesbø Kiropraktor (ikke Falck) Helhetlig behandling av akutte og kronisk plager i nakke, rygg, bekken, kjeve, skulder, ankel og hodepine. Behandler både unge og eldre. Behandling: spesifikk leddmanipulasjon, nåler, bløtvev og traksjon.
  • Henning Marthinsen
   Henning Marthinsen Fysioterapeut Interesser: Trening og opptrening av kne og rygg. Behandling: Funksjonell testing. Trening og rehabilitering.
  • Kristine Mikkelsen
   Kristine Mikkelsen Fysioterapeut Interesser: Generelle muskel – og skjelettplager, nakke & rygg, kroppsbevissthet, kvinnehelse, stressrelaterte plager og yoga. Behandling: Trening, rehabilitering, slynge, tilrettelagte øvelser og veiledning. Medisinsk yoga/ MediYoga. Bløtvev og triggerpunkter, kinesiotape og trykkbølge.
  • Lars Myhrer
   Lars Myhrer Fysioterapeut Interesser: belastningsskader/idrett, rehab-trening, skulder- og nakkeplager. Behandlinger: kinesiotape, trening, triggerpunkt.
  • Maria Schwenke
   Maria Schwenke Fysioterapeut (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Generelle muskel- og leddplager. Rygg, nakke, hofte, skulder og albue. Stressrelaterte plager, kvinnehelse. Behandling: Bløtvev og triggerpunkter, trykkbølge, IMS, kinesiotape, øvelser og treningsprogrammer
  • Martine Lie
   Martine Lie Fysioterapeut Interesser: Skulder, trening - rehabilitering, langvarige smertetilstander, opptrening etter operasjon, løps- og ganganalyse. Behandling: Slynge, trening, manuell teknikker.
  • Narve Bjørneseth
   Narve Bjørneseth Balansefysioterapeut Interesser: Svimmelhet og Balanse. Har jobbet med dette feltet siden 2008. Er fysioterapeut for Norges Landslag i Judo.
  • Frank Tore Jacobsen
   Frank Tore Jacobsen Fysioterapeut - Faglig Leder Belastningsskader/Sammensatte/tilbakevendende plager. Behandling: Manuelle teknikker, trykkbølge, kinesiotaping.
  • Ingvild Aannerud
   Ingvild Aannerud Osteopat (Kvinnehelsesenteret) (I permisjon) Interesser: Kvinnehelse, bekkenplager, fordøyelsesproblematikk og rygg/nakke Behandling: Osteopatisk behandling
  • Jørgen Skaug Aukland
   Jørgen Skaug Aukland Osteopat Interesser: Nakke og hodepine, korsryggplager både akutte og kroniske samt treningsrelaterte plager i skulder/hofte. Behandling: Primært i form av manipulasjonsbehandling, dryneedling, bløtvevsbehandling og fascie teknikker.
  • Marte Ramsfjell
   Marte Ramsfjell Osteopat (Kvinnehelsesenteret) VIKAR FOR INGVILD AANNERUD Behandler plager med opphav i muskel- og skjelettsystemet. Blant annet langvarige, sammensatte tilfeller og plager relatert til stress. Behandler også akutte tilfeller.
  • Mona Valstad
   Mona Valstad Osteopat (Kvinnehelsesenteret) TAR IKKE FORSIKRINGSPASIENTER. Interesser: Kvinnehelse, barn, bekkenproblemer, stress/pust og mage-tarm. Behandling: Osteopatteknikker. Øvelser/Veiledning
  • Nina Urnes
   Nina Urnes Osteopat Kvinnehelse, Stressmestring, pust, avspenning og kroniske smerter
  • Kristin Strømsheim Aamodt
   Kristin Strømsheim Aamodt Akupunktør Interesser: Nakke, hodepine, gravide, hælplager. Behandling: Skånsom behandling av gravide/barn. IMS, Klassisk akupunktur.
  • Alexander Stai Arnesen
   Alexander Stai Arnesen Muskelterapeut Interesser: Migrene (hodepine), nakke-, kjeve-, skulder - og korsryggplager Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling og tøyninger for å løse opp spenninger i muskulatur
  • Line Trosdahl
   Line Trosdahl Muskelterapeut Nakke, kjeve, hodepine, korsrygg. Kroppsbevissthet, pust og stressrelaterte plager. Massasje/dypmassasje, triggerpunkter og nålebehandling (IMS) Yoga
  • Marie Svedberg
   Marie Svedberg Jordmor (Kvinnehelsesenteret) Svangerskapsoppfølging, fødselsforberedende kurs med omvisning på fødeavdeling, innsettelse av spiral, gyn undersøkelse med celleprøve fra livmorhalsen, 6 ukerskontroll etter fødsel, ammeveileding eller andre spørsmål i kvinnehelse.
  • Tone Mette Stave Parr
   Tone Mette Stave Parr Klinikkleder
  • Anne Wilson Garborg
   Anne Wilson Garborg Massør / Muskelterapeut Jobber med fysisk avspenning for å redusere smerter i muskler og ledd. Fokus på å gjenvinne balansen mellom en fysisk velfungerende kropp og en sunn mental helse. Idrettsmassasje, rehabilitering og forebyggende massasjebehandling
  • Margaretha Baumann
   Margaretha Baumann Massør / Muskelterapeut Stressrelaterte smerter i nakke, skuldre og rygg. Overbelastning-smerter- ved trening og løping- hofte, sete, lår. I tillegg fotsoneterapi.
  • Robertas Bajoras
   Robertas Bajoras Massør / Muskelterapeut Idrettsmassasje, dypvevsmassasje, dansk pumpemassasje, nevrologiskmassasje, terapeutisk streching og kopping.
  • Don Witzøe
   Don Witzøe Resepsjonsleder