Fysioterapeut på Helsfyr

Fysioterapeut på Helsfyr

Hvorfor Klinikk For Alle på Helsfyr?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Innspurten 15, 0663 Oslo
Klinikken vår finner du i flotte lokaler i Helsfyr Atrium (Innspurten 15). Klinikken ligger rett overfor Valle Hovin og Valhall Arena. Dersom du kommer med buss via Ring 3 går du av på Teisenkrysset.

 

Åpningstider:

Mand 7-19

Tirsdag 7-18

Onsdag 7-18

Torsdag 7-18

Fredag 7-17

 

Vakttelefon  lørdag og søndag kl 10-14

 

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med muskel- og skjelettplager hos ulike grupper i samfunnet. Basert på dine forutsetninger og mål gir vi individuell tilpasset trening og behandling.

Hvordan jobber våre fysioterapeuter?
Fysioterapeutene jobber med rehabilitering, forebyggende arbeid og prestasjonsfremmende trening. Hos oss kan pasienter forvente en grundig undersøkelse og individuelt tilpasset behandling. 

 

Når er det vanlig med fysioterapi?

Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv. 


Våre fysioterapeuter benytter seg av moderne utsyr og behandling som F.eks.  kinesiotapingtrykkbølgebehandling, slyngetrening og nålebehandling, så vel som vanlig bløtvevsbehandling, øvelser og rådgivning.

 

Våre fysioterapeuter

Elise Nordby

Jeg trives veldig godt i en aktiv hverdag som fysioterapeut på Klinikk for Alle Helsfyr. I min jobb får jeg mulighet til å hjelpe folk i alle aldre og med ulike problemstillinger, og jeg sørger for at du får riktig behandling for din plage. Jeg benytter meg av ulike behandlingsverktøy for å hjelpe deg: Redcord/slyngebehandling, treningsveiledning, manuelle teknikker, trykkbølge m.m. Jeg er opptatt av å gi deg god veiledning og sørger for at du blir godt ivaretatt. Sammen legger vi en plan etter ditt behov og målsetning.

 

Jarl Andreas Dybvik

Jeg har alltid interessert meg for trening og sammenhenger i kroppen, og har drevet med flere idretter organisert og på egenhånd. Mine interesser fikk meg til å studere fysioterapi, hvor jeg kan hjelpe andre med deres plager.

 

Jeg jobber med alle typer plager, og ser på helhet og sammenheng for å finne riktig behandling tilpasset hver enkelt. Kursing innen bruk av slynger, trykkbølgebehandling og kinesiotape gjør at jeg har flere verktøy i tillegg til det jeg lærte gjennom fysioterapistudiene i Bergen. Hos meg får du en fysioterapeut som tar seg tid til deg, og ikke gir seg før han har funnet riktig behandling.​ • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Innspurten 15 0663 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Kristi Søndenå
   Kristi Søndenå Kiropraktor (I permisjon) Behandler akutte nakke-og korsryggsmerter, svimmelhet/krystallsyke, hodepine-og kjeveplager, idrettsskader. Barn, ungdom og gravide. Tidligere kiropraktor for Nordstrand Håndball Elite. Henvisnings- og sykemeldingsrett.
  • Rafael Mathisen
   Rafael Mathisen Kiropraktor Behandling av nakkesmerter og hodepine hos pasienter i alle aldre. Behandling og utredning av korsryggsmerter/problematikk. Behandling av spedbarn/barn og gravide. Behandling av idrettskader.
  • Tor Smeby
   Tor Smeby Kiropraktor Behandler hodepiner, nakke, rygg, armer og ben. Spesialisering i Ultralyd-diagnostikk og idrettskader.
  • Elise Nordby
   Elise Nordby Fysioterapeut Interesser: Nakke- og skulderplager, hofte/bekken, ryggsmerter, opptrening Behandling: Manuelle teknikker, treningsveiledning, triggerpunktbehandling- og utspenning, redcord/slynger, trykkbølgebehandling, kinesiotape.
  • Jarl Andreas Dybvik
   Jarl Andreas Dybvik Fysioterapeut Interesser: skulder-, albue-, hofte-, kne- og ankelproblematikk. Behandler også andre plager. Er tilknyttet Oslo Turnforening og kurses innen idrettsmedisin. Behandling: Sertifisert innenfor slyngetrening, kinesiotape og trykkbølgebehandling. Bruker manuelle teknikker og veileder i egenøvelser.
  • Martin B. Mathisen
   Martin B. Mathisen Akupunktør Behandler akutte og kroniske nakke/kjeve/skulder/rygg plager, spenningshodepine og migrene, betennelsestilsander (plantafascitt, lateral epikondylitt, 'musearm', 'tennis- og golfalbue, achillestendinitt), søvnproblematikk, allergier.
  • Anna Strøm
   Anna Strøm Muskelterapeut / Massør Intersesser: Idretts og bedriftsmassasje. Behandleling: Dypgående behandling for alle slags problemer.
  • Erik Glæstad
   Erik Glæstad Lege (I permisjon) Interesser: Muskel og skjelett-plager,. Behandler: Utredning og behandling innen muskel og skjelett-plager, samt konsultasjoner i forhold til allmenn-medisinske problemstillinger.
  • Atle Aasterud
   Atle Aasterud Terapeut/Såler Tilpasser dynamiske såler for å øke funksjon i fot, ankel, knær, hofter og rygg. 10 års erfaring i undersøkelse med funksjonelle tester og tilpassing av såler.