Fysioterapeut på Fornebu

Fysioterapeut på FornebuFysioterapeut Fornebu

Hvorfor Klinikk For Alle på Fornebu?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Snarøyveien 55, 1364 Fornebu
Vår klinikk finner du i nye Fornebu S, i Snarøyveien 55 (se kart). Det er lett tilgjengelig kollektivtrafikk i nærheten og parkering rett utenfor døren.

 

Åpningstider

Mandag til fredag kl.8-20

Lørdag kl.9-18

 

Hva er en fysioterapeut?

 

En fysioterapeut undersøker og behandler en rekke plager i muskel- og skjelettsystemet. Vi kombinerer passiv behandling på benk med aktiv behandling i form av rehabilitering, både i treningssenter og hjemmeøvelser.

Vi har også fysioterapeuter som har spesialfelter som såletilpasning, ultralyddiagnostikk, trykkbølge- og nålebehandling. 

 

I hvilke tilfeller egner fysioterapi seg?

Fysioterapeuter undersøker og behandler både akutte og kroniske smerter i fot, ankel, kne, hofte, skulder, albue og hånd. Det mest vanlige er senelidelser, muskel- og knesmerter. Samt generelle rygg og nakkesmerter. ​

 

Hva er unikt med oss?

Det unike med fysioterapeutene på Klinikk for Alle Fornebu er at alle har en tilleggsutdannelse. De har videreutdannelse innen ernæring, akupunktur og massasje. Du kan forvente høy faglig kompetanse og svært engasjerte fysioterapeuter som jobber hardt for deg og dine plager.
 

Hva kan du forvente?

Hos oss kommer du til en ny, flott klinikk med store og moderne behandlingsrom. Vi har et unikt samarbeid med Sats Elixia som gir oss muligheten til å starte rehabilitering i deres lokaler. Dette er for mange nøkkelen til regelmessig trening etter endt behandlingsforløp. Klinikken er lett tilgjengelig inne på kjøpesenteret, Fornebu S. Vi har åpningstider fra 07.00-20.00 på hverdagene samt helgevakt. Dette for at du skal kunne få behandling når det passer deg best. Gratis parkering.

 

Vår fysioterapeuter

Rusul Almousavi (fysioterapeut og massør)

Jag har valt en profession som fysioterapeut för att bidra och motivera människor till ett aktivt och bättre liv oavsett ålder. Genom ungdomen har jag drivit med diverse lagsporter och kom tidigt i kontakt med fysioterapeuter som behandlade mig vid idrottsskader och i samband med detta ökade intresset för denna profession. 

Jag ser mig generellt som en allsidig fysioterapeut då jag har genom åren jobbat inom olika fysikaliska institutioner med målgrupper inriktad mot barn, vuxna samt pensionärer vid både akuta och långvariga plager. Med min bakgrund som fitness instruktör och massageterapeut, har en  spesialisering  fördjupats inom bl.a idrottsskader, muskelteknikker samt pre-/postop rehabilitering. 

Mina pasienter kan förvänta sig en engagerad, driven och lyhörd terapeut som utifrån skadehistorikken och klinisk vurdering erbjuds en individanpassad behandlingsplan utifrån pasientens egna förutsättningar. Jag kan motivera mina pasienter till en förändring med kunskap och preventiva åtgärder om de är redo att prioritera sin hälsa med mig som terapeut och i tvärgagligt samarbete vid behov. 

 

Ingrid Sandnes Rønning (fysioterapeut og kostholdsveileder)

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg elsker å jobbe med den utrolig spennende kroppen vår!

Mitt interessefelt er diagnostikk og opptrening etter skade. Bekken, hofte, bein og skuldre er mine favoritter. I tillegg holder jeg på med en mastergrad i psykomotorisk fysioterapi og er veldig opptatt av sammenhengen mellom fysisk og psykisk helse. Jeg tar meg alltid god tid med mine pasienter og individualiserer behandlingen for best mulig effekt. 

 

Julie Jordfald (fysioterapeut og akupunktør)

Jeg jobber som fysioterapeut og akupunktør fordi jeg har et brennende engasjement for å hjelpe andre mennesker til å bli bedre.

Jeg ønsker å få frem det beste hos hvert enkelt menneske. Jeg liker å kombinere tradisjonell fysioterapi med akupunktur og massasje. Interesseområder er nakke, hodepine, søvn, stress, korsrygg, hofte mm.

Alle mine pasienter kan forvente at jeg lytter til dem og tilrettelegger etter skade, plage og eller årsak. Jeg jobber helhetlig med hver enkelt,

Og synes det er viktig å forklare pasienten hvordan muskel-skjelett- nervesystem fungerer slik at de kan få innsikt i behandlingsprosessen.  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Snarøyveien 55 1364 Fornebu
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Annecken Lister Haugen
   Annecken Lister Haugen Kiropraktor Interesser: Hodepine, nakke og ryggplager. Behandling: Manipulasjon og mobilisering av ledd. Triggerpunktbehandling og treningsveiledning.
  • Bent Roar Ekerhaugen
   Bent Roar Ekerhaugen Kiropraktor Interesser: Best på rygg, prolaps, hodepine. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, traksjonsbehandling, massasje, hard triggerpunktbehandling og IMS (nålebehandling).
  • Eirik Bremnes
   Eirik Bremnes Kiropraktor Allsidig kiropraktor. Toppidrettserfaring. Undersøker/behandler barn. Interesse for akutte og langvarige nakke/ryggplager. Hodepine/svimmelhet. Behandling: Leddmanipulasjon/traksjon. Triggerpunkt. IASTM. Trykkbølge.
  • Ingrid Rønning
   Ingrid Rønning Fysioterapeut / Kostholdsveileder Fysioterapi: Idrettsskader, skulder-, hofte-, kne- og fotproblematikk, kvinnehelse (svangerskap, bekkensmerter og urinlekkasje), barnefysioterapi (barn og spedbarn), multippel sklerose (MS). Kosthold: Vektnedgang, idrettsernæring, magesmerter og fordøyelse.
  • Nathalie Brøndrup
   Nathalie Brøndrup Fysioterapeut Interesser: skulder, arm, kne, hofte, idrettsskader og hodepine. Behandling: rehabilitering og opptrening, trykkbølgebehandling, triggerpunktbehandling, nålebehandling, massasje/idrettsmassasje, tilpasning av innleggssåler, Dynamic tape
  • Rusul Almousavi
   Rusul Almousavi Fysioterapeut (I permisjon)
  • Silje  Bremnes
   Silje Bremnes Fysioterapeut Interesser: Hodepine, nakke, skulder, rygg, bekken/hofte, knær, idrettsskader, barnefysioterapi. Behandling: Rehabilitering og opptrening av skader/plager, bløtvevsbehandling, triggerpunktsbehandling, treningsveiledning, slyngebehandling.
  • Sondre Bonas
   Sondre Bonas Fysioterapeut / Muskelterapeut Videreutdanning i massasje/muskelterapi/triggerpunktbehandling. Hovedinteresser: rygg, nakke, skulder, spenningshodepine. Nålebehandling. Øvelsesprogram.
  • Rakel Gabrielsen
   Rakel Gabrielsen Osteopat/Fysioterapeut Kvinnehelse (Bekkensmerter, urininkontines, plager relatert til graviditet og etter fødsel). Kjeveplager, hodepine og nakkesmerter. Personlig trening:Opptrening/treningsveiledning. Pågående master i fysioterapi