Fysioterapeut i Drammen

Fysioterapeut i Drammenfysioterapeuter i drammen

Hvorfor Klinikk For Alle i Drammen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Omstedgata 2, 3012 Drammen
Du finner oss rett ved siden av CC Drammen (tidl. Helse+). Vi har store, moderne og lyse lokaler hvor du og din helse står i fokus. Hos oss får du enkel og gratis parkering.

Åpningstider:

Mandag til torsdag kl.8-18

Fredag kl.8-17

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut jobber med muskel- og skjelettapparatet, rehabilitering og trening. Hos våre fysioterapeuter får pasienten en grundig undersøkelse. Deretter settes behandlingsmål og fysioterapeuten avgjør hvilke behandlingsteknikker som bør benyttes. Vi utarbeider i tillegg individuelle treningsprogrammer som passer for de arenaene pasienten trener i (klinikken, treningssenter eller hjemmebruk). ​

Når egner fysioterapi seg?
Fysioterapi egner seg ved kort- og langvarige smertetilstander i muskel- og skjelettapparatet. Senebetennelser i armer og bein. Kontorrelaterte plager. Spenningsproblematikk i rygg og nakke. Instabilitet og muskulær dysfunksjon. Rehabilitering etter operasjon og opptrening etter prolaps. 

Hva er unikt med oss?

Hos Klinikk For Alle i Drammen fokuserer fysioterapeutene på å tenke helhetlig. Vi ser utover enkeltplager for å fange opp eventuelle sammenhenger som kan ha innvirkning på den aktuelle plagen. Hos oss er tverrfaglighet i høysetet, og vi vil alltid tilstrebe at våre pasienter får den beste behandlingen, enten inne på klinikken eller hos andre instanser.

Våre fysioterapeuter

Vilde Sofie Svendsen

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg har en stor glede av å jobbe med og å hjelpe mennesker. Det å kunne bidra til at en person får et forbedret funksjonsnivå og dermed gjøre hverdagen lettere, gjør det til en givende jobb som jeg gleder meg til hver dag.

Da jeg har bakgrunn i dans, løping og sykling har jeg spesiell interesse for og liker å jobbe med idrettsrelaterte skader, spesielt i lår, legger og føtter. Dette er problemområder jeg selv har vært mye borti og vet derfor hvor viktig det er å kunne få hjelp. I tillegg til dette jobber jeg mye med kontorrelaterte plager som smerter mellom skulderbladene, i nakke, armer samt spenningshodepine.

Jeg tilrettelegger alltid forløpet etter ditt nivå, både når det gjelder behandling og øvelser. Pasientene mine kan forvente en fysioterapeut som lytter til deres problemer, tar dem seriøst og vil gjøre alt for at de oppnår målene sine.

Aasmund Malme

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg stortrives med å jobbe tett på andre mennesker. Samtidig lar mitt arbeid meg ta del i andres liv og plager, og bidra til endring og bedring, på en måte som jeg finner svært givende.   

Jeg spiller fotball og er glad i å holde meg i form med styrketrening og løping ved siden av. Jeg har spesialisert meg på behandling av kort- og langvarige senebetennelser, noe som kan forekomme både innen kontorrelaterte yrker, trening og idrett. Jeg jobber med en variert pasientgruppe der flertallet presenterer; smertetilstander- og kontorrelaterte plager i rygg, nakke og armer, samt overbelastninger- og senebetennelser i fot, ankel, kne, hofte, skulder, albue eller hånd pådratt seg i trening, idrett og arbeid.

Hos meg vil du bli sett og hørt, og jeg vil sette av god tid til deg. Jeg undersøker grundig med mål om å få tak i alle aspekter ved en plage, og ser alltid helhetlig på et hvert problem. Jeg gir alle mine pasienter 100%, og vil gjøre mitt ytterste for å gi deg god behandling.Adresse

Omstedgata 2 3012 Drammen
 • Ansatte i Drammen

  • Jørn Espen Bolstad
   Jørn Espen Bolstad Kiropraktor
  • Thea Christine Hveding (i permisjon) Tømme
   Thea Christine Hveding (i permisjon) Tømme Kiropraktor Vikar for Tiril som er i mammapermisjon
  • Tiril Wam Grønborg
   Tiril Wam Grønborg Kiropraktor (I permisjon)
  • Vola Christine Bull Manijlovic
   Vola Christine Bull Manijlovic Kiropraktor
  • Kristian Gabrielsen
   Kristian Gabrielsen Kiropraktor - Faglig Leder
  • Aasmund Malme
   Aasmund Malme Fysioterapeut
  • Vendla Mikalsen Ekker
   Vendla Mikalsen Ekker Osteopat Interesser: Stress, pust, hodepine, nakkeplager. Behandling: Osteopatiske teknikker, muskelbehandling, IMS.
  • Daranrath Wongsupluck
   Daranrath Wongsupluck Akupunktør / Massør