Fysioterapeut i Bergen

Fysioterapeut i Bergen
 

Hvorfor Klinikk For Alle i Bergen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

 

Beliggenhet

Vi har fysioterapeuter i Bergen sentrum. Du finner oss i 6. Etasje i Kaigaten 5, et par steinkast unna Danmarksplass. Vi har også en klinikk i kommunen i Åsane.

Hva gjør en fysioterapeut?
En fysioterapeut har kompetanse til å vurdere alle muskel- og skjelettlidelser. Det vil bli tatt en grundig sykehistorie, der man vurdere eventuelle årsakssammenhenger opp mot fysiske forutsetninger. Behandlingstiltak vil ofte være en kombinasjon av manuelle teknikker og tiltak med egentrening. Man bør være innstilt på en betydelig egeninnsats for å bli frisk fra sine problemer.
 

Hvilke plager passer fysioterapi for? 
Typiske plager som fysioterapeuter behandler vil være akutte og mer langvarige smerter i nakke/rygg, samt belastningsrelaterte plager i senefester og ledd i hele kroppen. 
 

Hva er unikt med Klinikk For Alle i Bergen?

Hos Klinikk For Alle i Bergen kan man forvente oppdatert kunnskap samt grundig og spesialisert undersøkelse og behandling. Vi har tett samarbeid med kiropraktorene på klinikken, og kjenner hverandres styrker som behandlere. Vi henviser til og samarbeider med kiropraktor og massør der man anser dette som gunstig for pasienten, for så hurtig rehabilitering som mulig.
 

 

Våre fysioterapeuter

Henrik Bolstad Banne

Eg jobbar som fysioterapeut for å kunne hjelpe folk til ein betre kvardag. Dette kan vere ved å fjerne smerter, tips til endringar ein kan gjere i eigen kvardag, treningsprogram etc.

Eg har spesiell interesse for å jobbe med smertetilstandar i og rundt ledd; Det vere seg senebetennelsar, slimposebetennelsar, leddbetennelsar i eksempelvis skulder, alboge, hofte kne og fot.

Eg har spesialisert meg innanfor ultralydsdiagnostikk, som eg brukar på alle pasientar for å kunne stille ein så spesifikk diagnose som mogleg, eller som veiledning til presis behandling. Eg har også eit samarbeid med lege for å kunne gjere ultralydsveileda injeksjonar der det trengs.

Når du kjem til meg kan du forvente å bli sett. Du får ein grundig undersøkelse og tiltak iverksett ut i frå denne. Eg samarbeider godt med både fysioterapi- og kiropraktorkollegaer som har andre spesialitetar enn meg, og saman kan vi hjelpe deg.  

 

Kine Hestad

Det jeg liker best med jobben min som fysioterapeut er at jeg får muligheten til å hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag, og jeg blir oppriktig glad hver gang noen blir bedre fra sine plager.  Jeg jobber mye med pasienter som sliter med nakke/skuldre, har hodepine, ryggsmerter og plager fra andre ledd.

Jeg bruker mye slyngetrening, triggerpunktbehandling med nåler (IMS), bløtvevsbehandling og EMG-måling (måling av muskelaktivitet) i min behandling. Jeg kan også tilpasse innleggssåler dersom det er behov for dette.

Mine pasienter kan forvente at jeg vil gjøre mitt ytterste for at de skal bli bra, og jeg samarbeider gjerne med andre faggrupper for å få dette til.

 

Jessica Lundberg

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg selv har slitt mye med forskjellige plager som ung. Jeg har testet en rekke behandlingstyper for mine plager, og følte at fysioterapi fungerte best for meg. Jeg har videreutdannelse i idrettsmedisin og behandler mye kne- og ankelskader.  I min hverdag jobber jeg og mye rygg, skulder og nakkeplager. I tillegg er jeg interessert i pasienter med nevrologiske plager.

Det mine pasienter kan forvente av meg, er at jeg lytter og forsøker å forstå den bakenforliggende årsaken til deres plager og behandler skaden for at de skal bli bra, samt at jeg prøver behandle pasienten ut fra dennes forutsetninger. • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Kaigaten 5 5015 Bergen
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Alexander Fredriksen
   Alexander Fredriksen Kiropraktor Interesser: Nakke/ryggplager. Isjas, hodepine, kjeve. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt og traksjon.
  • Christoffer Skjold
   Christoffer Skjold Kiropraktor Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspe
  • Jan Bo Larsen
   Jan Bo Larsen Kiropraktor - Faglig Leder Interesser: Nakke/ryggplager. Isjas, hodepine, svimmelhet. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, traksjon, ve
  • Henrik Bolstad Banne
   Henrik Bolstad Banne Fysioterapeut Ultralydsspesialist med interesse for ortopedi. Ser mye skulder, albue, kne og fot. Tilpasser såler ved behov. Ultralydsveil
  • Jessica Lundberg
   Jessica Lundberg Fysioterapeut (I permisjon) Interesser: Idrettskader og nevrologi. Nakke/skulderplager, korsryggsmerter og kneskader. Behandling: Treningsveileding, akupunktur og triggepunktbehandling. Utdannet i idrettsmedisin, ortopedisk manuellterapi og har master i fysioterapi.
  • Kine Hestad
   Kine Hestad Fysioterapeut Interesser: Nakke/skulderplager, hodepine, korsrygg, senebetennelser Behandling: EMG, trykkbølge, IMS, triggerpunkt, trening
  • Ann Kristin Gaustad
   Ann Kristin Gaustad Kiropraktor / Ernæringsveileder Interesser: Hodepine, nakke og rygg, mor og barn, ernæring. Behandling: Leddjustering/mobilisering, triggerpunkt, ernæringsv
  • Henrik Skarpnord
   Henrik Skarpnord Muskelterapeut Interesser: Rygg, skulder, kne og idrettsskader Behandling: Klassisk massasje, dyp massasje, triggerpunktbehandling og idrettsmassasje
  • Anders Andersson
   Anders Andersson Muskelterapeut/Massør Interesser: Korsrygg, Skulder/nakkeplager, Idrettsskader Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling,stretch
  • Bente Fyllingsnes
   Bente Fyllingsnes Driftsleder
  • Rebekka Molnes
   Rebekka Molnes Resepsjonist