Osteopat på Majorstuen

Osteopat på Majorstuen

 

Hva er en osteopat?

En osteopat er en manuell behandler som bruker hendene til å undersøke, diagnostisere og behandle ​plager fra muskel-skjelettsystemet.

Osteopat på majorstuenOsteopaten har en fireårig utdannelse med fag som medisin grunnfag, innføring i ortopediske/nevrologiske/medisinske tester og undersøkelser, biomekanikk, anatomi og fysiologi samt den osteopatiske tankegang og fremgangsmåte i undersøkelse og behandling av plager/skader fra muskel-skjelett.

Osteopaten er kjent for sitt helhetlige syn på menneskekroppen der alle aspekter ved pasientens liv er viktig for å avdekke hvilke faktorer som kan spille en rolle for vedkommendes plager.

En osteopat bruker ulike teknikker som blant annet bindevevsteknikker, justering av ledd, muskelbehandling og avspenningsøvelser. 

Hvilke plager behandler en osteopat?
Hodepine
Kjevespenninger
Rygg/nakke/skuldersmerter
Svangerskapsrelatert bekken,-korsryggproblematikk
Hoftesmerter
Kroniske smertetilstander
Funksjonelle plager mage,-tarm

Hva er unikt med våre osteopater?
Osteopatene på klinikk for alle Majorstuen er spesialiserte innenforkvinnehelseproblematikk som inkontinens, mammamagetrening og smertetilstander i bekkenet. Pasientene kan forvente å få en individuell og personlig oppfølging når det gjelder behandling og treningsprogram. 

Hva kan du som pasient forvente av oss?
Ved Klinikk for Alle på Majorstuen har osteopatene videreutdannelse innen kvinnehelse, yogaterapi og fordøyelsesrelaterte plager samt nålebehandling. Pasientene kan forvente en osteopat som lytter, ser helhetlig på problemet og tar seg tid til en grundig undersøkelse og å lage en grundig behandlingsplan. 

Våre osteopater

 

Mona Valstad Elsness

Veien til osteopatien ble et naturlig valg for meg etter å ha jobbet som fysioterapeut og trener i mange år. Med verktøyene i de manuelle teknikkene får behandlingen en naturlig progresjon, frem til bedret funksjon og mindre smerte. Mine interesseområder er kvinnehelse, kroniske bekkenplager, svangerskap og tiden etter fødsel. Hos meg kan du forvente en erfaren terapeut, som tar seg tid til å lytte. Du kan forvente en klar behandlingsplan, veiledning til øvelser og faglig oppdatert kunnskap som skal hjelpe deg med dine utfordringer. 

Ingvild Skarpås Aannerud

Jeg er osteopat fordi en dag aldri er lik en annen. I møtet med ulike mennesker og forskjellige problemstillinger lærer en alltid noe nytt, enten faglig eller om seg selv som terapeut og menneske. Å kunne hjelpe noen på vei til et bedre liv er et stort privilegium.

Innenfor osteopatien er behandlingen av den gravide kvinne og kvinnen etter fødsel det som interesserer meg mest. Å kunne hjelpe kvinnen gjennom en sårbar tid, i prosessen med å skulle bli mamma oppleves helt unikt. Alle kvinner opplever svangerskapet og fødsel ulikt, ulike plager fra muskel-skjelettsystemet kan oppstå og det å kunne lette smertene og hjelpe de til å ha et aktivt svangerskap er uvurderlig.


Jeg håper mine pasienter opplever å bli møtt med sympati, profesjonalitet og en god atmosfære inne på behandlingsrommet.

Nina Urnes

Jeg jobber som Osteopat fordi jeg liker å jobbe med en helhetlig behandlingsmetode. Vi tar hensyn til tidligere erfaringer og har dette med som et grunnlag i den individuelle behandlingen.

Jeg er spesielt opptatt av samspillet mellom bevegelse, pust og avspenning i kroppen. Hvordan kroppen og toppen samarbeider og påvirker hverandre daglig. Siden jeg også er yogaterapeut syns jeg det er spennende hvordan den osteopatiske tilnærmingen kan forsterkes i sammenheng med yogaterapi.

Stressmestring, smerte lindring og pusteteknikker er mitt fagområdet.

Pasienten kan forvente å bli sett, hørt og at vi sammen blir enig om behandling som er til det beste for hver enkelt pasient.

Jørgen Skaug Aukland

Jeg jobber som osteopat siden jeg ønsker å hjelpe mennesker til en bedre hverdag med mindre smerter, mer bevegelse og økt livskvalitet. Dette er ekstremt givende og gir en stor mening i jobbhverdagen. Av interessefelt, så er det rygg, nakke og skuldre jeg jobber mest med. Dette skjer med en rekke behandlingsteknikker som dry needling (muskulær nålebehandling), manipulering og andre muskel/bindevevsteknikker.


Pasienter som kommer til meg kan forvente å møte en som lytter, og er genuint interessert i å finne ut hvordan man kan hjelpe den det gjelder til en bedre hverdag, uansett om problemet har kommet akutt eller vart over lengre tid. • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Gardeveien 17 0363 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Peter Olstad
   Peter Olstad Senior Fysioterapeut Interesser: Føtter/såletilpasning. Kroppsbevissthet og generell holdning. Nakke og skulder Behandling: Slynge/gruppetrening, trykkbølge, såler, IMS.
  • Cecilia Lothe
   Cecilia Lothe Kiropraktor Jobber med bekkenplager (under/etter graviditet) og barn inkl.spedbarn. Har bred erfaring med nakke/brystrygg/korsrygg/hofteplager- både akutte og langvarige. Bruker bløtvevsteknikker , leddmanipulasjon , traksjon og SOT teknikk. Del av kvinnehelseteamet. Instruktør i babymassasje
  • Jacob Stang
   Jacob Stang Kiropraktor Akutte/langvarige smerter i nakke/midtrygg/korsrygg/hofte, smerter i skuldre, albuer, håndledd, knær og ankler, samt svimmelhet (krystallsyke/virus på balansenerven) og hjernerystelse (post commotio)
  • Karina Ranvik
   Karina Ranvik Kiropraktor Interesser: Balanse/vestibulær rehabilitering, svimmelhet, hjernerystelser, hodepine, kroniske nakke og ryggsmerter, ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, hofte, kne og ankel/fot problematikk). Behandling: Leddjustering, og bløtvev/bindevevs teknikker.
  • Sindre Busk Witzøe
   Sindre Busk Witzøe Kiropraktor Interesser: hodepine/nakke, idrett og overbelastninger, rygg, armer og ben. Behandling: Manipulasjon,traksjon, IMS, Trykkbøl
  • Eirik Bjargo
   Eirik Bjargo Kiropraktor MNKF NB! Sykmeldt grunnet benbrudd, tidligst tilbake 17. juni. Sjekk online for info om ev. åpnet timeliste. Interesser: Nerve, – muskel, - og skjelettplager. Behandling: Spesifikk leddbehandling etter Gonstead metoden med særlig vekt på funksjonell nevrologisk tilnærming. Etablerte Klinikk for Alle i 1989
  • Gunnar Østby
   Gunnar Østby Kiropraktor MNKF Interesser: Svimmelhet/krystallsyke, hodepine og kjeveproblemer. Behandling: Mobilisering og justering av ledd.
  • Mikael Sveen
   Mikael Sveen Kiropraktor MNKF Spesialkompetanse: utredning/behandling av svimmelhet (krystallsyke, virus på balansenerven, Ménière's etc), hjernerystelser (post commotio syndrom), balanse/vestibulær rehabilitering samt øyetrening for voksne og barn med lese-/skrivevansker
  • Sigrun Låg Kleiv
   Sigrun Låg Kleiv Kiropraktor (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Idrettsskader, kroniske nakke/arm smerter, bekken og svangerskapsproblematikk Behandling: Leddjustering og nålebehandling.
  • Aleksander Hesbø
   Aleksander Hesbø Kiropraktor (ikke Falck) Helhetlig behandling av akutte og kronisk plager i nakke, rygg, bekken, kjeve, skulder, ankel og hodepine. Behandler både unge og eldre. Behandling: spesifikk leddmanipulasjon, nåler, bløtvev og traksjon.
  • Henning Marthinsen
   Henning Marthinsen Fysioterapeut Interesser: Trening og opptrening av kne og rygg. Behandling: Funksjonell testing. Trening og rehabilitering.
  • Kristine Mikkelsen
   Kristine Mikkelsen Fysioterapeut Interesser: Generelle muskel – og skjelettplager, nakke & rygg, kroppsbevissthet, kvinnehelse, stressrelaterte plager og yoga. Behandling: Trening, rehabilitering, slynge, tilrettelagte øvelser og veiledning. Medisinsk yoga/ MediYoga. Bløtvev og triggerpunkter, kinesiotape og trykkbølge.
  • Lars Myhrer
   Lars Myhrer Fysioterapeut Interesser: belastningsskader/idrett, rehab-trening, skulder- og nakkeplager. Behandlinger: kinesiotape, trening, triggerpunkt.
  • Maria Schwenke
   Maria Schwenke Fysioterapeut (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Generelle muskel- og leddplager. Rygg, nakke, hofte, skulder og albue. Stressrelaterte plager, kvinnehelse. Behandling: Bløtvev og triggerpunkter, trykkbølge, IMS, kinesiotape, øvelser og treningsprogrammer
  • Martine Lie
   Martine Lie Fysioterapeut Interesser: Skulder, trening - rehabilitering, langvarige smertetilstander, opptrening etter operasjon, løps- og ganganalyse. Behandling: Slynge, trening, manuell teknikker.
  • Narve Bjørneseth
   Narve Bjørneseth Balansefysioterapeut Interesser: Svimmelhet og Balanse. Har jobbet med dette feltet siden 2008. Er fysioterapeut for Norges Landslag i Judo.
  • Frank Tore Jacobsen
   Frank Tore Jacobsen Fysioterapeut - Faglig Leder Belastningsskader/Sammensatte/tilbakevendende plager. Behandling: Manuelle teknikker, trykkbølge, kinesiotaping.
  • Ingvild Aannerud
   Ingvild Aannerud Osteopat (Kvinnehelsesenteret) (I permisjon) Interesser: Kvinnehelse, bekkenplager, fordøyelsesproblematikk og rygg/nakke Behandling: Osteopatisk behandling
  • Jørgen Skaug Aukland
   Jørgen Skaug Aukland Osteopat Interesser: Nakke og hodepine, korsryggplager både akutte og kroniske samt treningsrelaterte plager i skulder/hofte. Behandling: Primært i form av manipulasjonsbehandling, dryneedling, bløtvevsbehandling og fascie teknikker.
  • Marte Ramsfjell
   Marte Ramsfjell Osteopat (Kvinnehelsesenteret) VIKAR FOR INGVILD AANNERUD Behandler plager med opphav i muskel- og skjelettsystemet. Blant annet langvarige, sammensatte tilfeller og plager relatert til stress. Behandler også akutte tilfeller.
  • Mona Valstad
   Mona Valstad Osteopat (Kvinnehelsesenteret) TAR IKKE FORSIKRINGSPASIENTER. Interesser: Kvinnehelse, barn, bekkenproblemer, stress/pust og mage-tarm. Behandling: Osteopatteknikker. Øvelser/Veiledning
  • Nina Urnes
   Nina Urnes Osteopat Kvinnehelse, Stressmestring, pust, avspenning og kroniske smerter
  • Kristin Strømsheim Aamodt
   Kristin Strømsheim Aamodt Akupunktør Interesser: Nakke, hodepine, gravide, hælplager. Behandling: Skånsom behandling av gravide/barn. IMS, Klassisk akupunktur.
  • Alexander Stai Arnesen
   Alexander Stai Arnesen Muskelterapeut Interesser: Migrene (hodepine), nakke-, kjeve-, skulder - og korsryggplager Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling og tøyninger for å løse opp spenninger i muskulatur
  • Line Trosdahl
   Line Trosdahl Muskelterapeut Nakke, kjeve, hodepine, korsrygg. Kroppsbevissthet, pust og stressrelaterte plager. Massasje/dypmassasje, triggerpunkter og nålebehandling (IMS) Yoga
  • Marie Svedberg
   Marie Svedberg Jordmor (Kvinnehelsesenteret) Svangerskapsoppfølging, fødselsforberedende kurs med omvisning på fødeavdeling, innsettelse av spiral, gyn undersøkelse med celleprøve fra livmorhalsen, 6 ukerskontroll etter fødsel, ammeveileding eller andre spørsmål i kvinnehelse.
  • Tone Mette Stave Parr
   Tone Mette Stave Parr Klinikkleder
  • Anne Wilson Garborg
   Anne Wilson Garborg Massør / Muskelterapeut Jobber med fysisk avspenning for å redusere smerter i muskler og ledd. Fokus på å gjenvinne balansen mellom en fysisk velfungerende kropp og en sunn mental helse. Idrettsmassasje, rehabilitering og forebyggende massasjebehandling
  • Margaretha Baumann
   Margaretha Baumann Massør / Muskelterapeut Stressrelaterte smerter i nakke, skuldre og rygg. Overbelastning-smerter- ved trening og løping- hofte, sete, lår. I tillegg fotsoneterapi.
  • Robertas Bajoras
   Robertas Bajoras Massør / Muskelterapeut Idrettsmassasje, dypvevsmassasje, dansk pumpemassasje, nevrologiskmassasje, terapeutisk streching og kopping.
  • Don Witzøe
   Don Witzøe Resepsjonsleder