Muskelterapeut i Ski - Klinikk For Alle

Muskelterapeut Ski

Klinikk for Alle gir deg profesjonell muskelterapeut i Ski. Klinikken vår ligger sentralt plassert og våre terapeuter har veldig god tilgjengelighet og bra med erfaring. Som de fleste vet, er jobben til en muskelterapeut å løse opp i spenninger i muskler og vev hos pasienter som trenger dette. De kjenner kroppen svært godt og er i stand til å finne de punktene og knutene som trenger å bli løst opp. Det finnes flere typer massasje som f.eks dybdemassasje, idrettsmassasje, muskulering, segmentmassasje og klassisk massasje. I tillegg utfører våre muskelterapeuter også triggerpunktsmassasje dersom du ønsker dette. Det er mange grunner til at spenninger oppstår i muskulaturen i kroppen. Stress, dårlig sittestilling og kosthold, lite eller for mye trening er bare noen av faktorene.

Trenger kroppen din å få løst opp i spenninger? Da har vi muskelterapeut i Ski som står klar. Ring oss på 02325 så hjelper vi deg finne et tidspunkt som passer. Alternativt kan du booke time selv på nett. • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Jernbaneveien 5-7 1400 Ski
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Christian Lunow
   Christian Lunow Kiropraktor Ekspertise innen ultralydundersøkelse. Utredning av overbelastningsskader (senebetennelser) i skulder, albue, hofte, kne, ankel. Utredning og behandling av nakke og ryggplager
  • Eirik Kaspersen
   Eirik Kaspersen Kiropraktor Muskel- og skjelettsystemet; nakke, rygg, bekken. Jobber med hodepine, svimmelhet, derunder krystallsyke. Videreutdanning i behandling av ekstremiteter og idrettsskader. Særlig skulder, hofte, kne, ankel- og fotplager.
  • Helga Grimstad
   Helga Grimstad Kiropraktor Opptatt av funksjon og stressrelaterte smerter. God erfaring med akutte og kroniske muskel-skjelettplager som korsrygg/bekken, nakke- og hodepine. Videreutdanning i behandling av barn og gravide.
  • Charlotte Olsen
   Charlotte Olsen Fysioterapeut Interesser: Kvinnehelse, gravide, idrettsskader (eksaminert idrætsfysioterapeut DSSF, del A), skulder, kne, barn og ungdom.
  • Elisabeth Wergeland
   Elisabeth Wergeland Fysioterapeut Interesser: akutt og langvarig bekken/ ryggplager. Gravide/ etter fødsel. Nakkeplager, stress. Behandling: triggerpunktbehandling, nåler/ IMS, rehabilitering, avspenning/ bløtvevsbehandling.
  • Jørgen Aalberg
   Jørgen Aalberg Fysioterapeut Rehabilitering/ behandling av muskel- og skjelett skader; skulder, hofte, kne. Langvarig smerte i rygg og nakke.
  • Cathrin Nordhagen
   Cathrin Nordhagen Osteopat/Fysioterapeut Skulder/nakke, hofte, diafragma/stress, gravide og barn.
  • Niclas Skärström
   Niclas Skärström Osteopat Behandling og opptrening av Svimmelhet og Balanseforstyrrelser, Hjernerystelser samt muskel og skjelettplager. Har varit en del av Klinikk for Alle siden 20 år. Utdannet Osteopat DO, med omfattende fordypning i Vestibular og Nevro-Ortopedisk Rehab.
  • Erika Hesselroth
   Erika Hesselroth Akupunktør Muskelsmerter, spesielt rygg/nakke og albue, stressplager, søvnproblemer, allergi, bihuleproblematikk, kvinnehelse og modningsakupunktur. Kosmetisk akupunktur. Behandler med: klassisk akupunktur, IMS, triggerpunkt, elektro akupunktur
  • Atle Aasterud
   Atle Aasterud Såletilpassning/Kinesiotape Korsrygg, stress, massasje, idrettsmassasje,idrettsrelaterte skader, generelt bein, Kinesiotape , Såletilpassing, Løpsanalyse.