Kiropraktor på Majorstuen

Kiropraktor på Majorstuen

kiropraktor majorstuen

 

Hvorfor Klinikk For Alle på Majorstuen?

 • Time på dagen
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

 

Adresse: Gardeveien 17, 0363 Oslo
Klinikken vår finner du sentralt vis a vis Politihøyskolen i Gardeveien 17 med tilknytning til T-banestasjon og taxiholdeplass.

Åpningstider
Mandag - Torsdag     kl. 7-19
Fredag                       kl. 7-18

Kort om kiropraktorene på Majorstuen
Klinikk for Alle Majorstuen, Oslo, er landets første tverrfaglige klinikk med kiropraktor.
Kiropraktorene her på Majorstuen har over 100 års erfaring til sammen!

Du får en kiropraktor med 5-6 års universitetsutdannelse som er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Etterutdannelse er påkrevd og gir deg kompetansegaranti.Vi gir trygg, effektiv og funksjonsrettet behandling med fokus på et liv i bevegelse.

Kiropraktorene hos oss henviser raskt til andre faggrupper, MR/CT eller legespesialister om du trenger det. Vi kan sykemelde opp til 12 uker.

Kiropraktoren behandler nakke og korsryggsmerter, hodepine, svimmelhet, bekken og beinsmerter, hofteplager, skuldersmerter og armsmerter. 

 

Våre kiropraktorer

Eirik Bjargo

Etablerte Klinikk for Alle i - 80 – årene, erfaren autorisert kiropraktor med 6 års utdannelse fra England og USA og etterutdannelse i funksjonell nevrologi. Medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og tidligere leder av Etisk råd, NKF. Min kliniske nevrologiske tilnærming til nerve-muskel-skjelettplager bidrar til å løsgjøre muskel - og bindevev, normalisere leddbevegeligheten ved en SPESIFIKK trygg og effektiv korreksjon, og derigjennom gjenopprette og opprettholde optimale nervesignaler til støttemuskulatur, organer og annet vev, og forhindre slitasjeforandringer på lengre sikt.

Foredragsholder i inn - og utland. Avholder regelmessig ryggskole/ helseseminar for pasienter og andre interesserte da informasjon og kommunikasjon er vesentlig i et tverrfaglig behandlingsregime.

God helse er bedret livskvalitet! Liker konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger. Deltaker og medisinsk ansvarlig på en rekke ski – og toppturekspedisjoner (7-summits, Antarktis, Grønland, Svalbard, Haute Route), aktiv seiler og golfer. 

 

Sigrun Låg Kleiv

Jeg har jobbet 10 år som kiropraktor og kan tilby trygghet og erfaring. Jeg er tilknyttet kvinnehelsesenteret og arbeider mye med kvinner som har rygg/bekken problematikk, enten det er i relasjon til graviditet eller andre årsaker. Pasienter som oppsøker meg har både akutte og kroniske plager, og jeg bruker også muskulære teknikker for å få resultater som varer. Selv om jeg arbeider mye med kvinner ser jeg også barn og ungdom, og jeg bruker god tid på undersøkelsene for å sikre en riktig diagnose hos mine pasienter.  

 

Hans Wilhelm Bolander

Min ambisjon er å skape en god, smertefri hverdag for alle som kommer til meg. Jeg har sett nær familie slite med plager i rygg og nakke, diagnoser jeg vet jeg kan gjør noe med.

Det er mange som i lang tid har vært så fokusert på arbeid at kroppen har fått unngjelde. Jeg er spesielt interessert for å hjelpe mot kroniske rygg og nakkesmerter. En kombinasjon av bløtvevsteknikker og manipulasjon står sentralt i arbeidet. For mange kommer lindringen med en gang. For andre tar det lenger tid. Med flere behandlinger vil de fleste få en vedvarende effekt.

Hos oss er det tverrfaglige viktig og alle pasienter er forskjellig.  Derfor er det ofte riktig å involvere andre fagområder som for eksempel fysio- eller muskelterapeut. 

De som kommer til meg kan forvente å bli møtt med et åpent sinn og en genuin interesse for hva som er problemstillinger. Jeg skaper trygghet ved å ta meg tid til å lytte, forklare hva som bør gjøres, hvilken effekt det har og hvordan det føles. 

 

Jacob Stang

Ferdig utdannet kiropraktor fra USA i 2009. I tillegg til behandling av vanlige nerve-muskel-skjelett lidelser (for eksempel nakke/korsrygg-smerter), så har jeg spesialisert meg innenfor behandling av svimmelhet og hjernerystelse. Har over 500 timer etterutdanning innenfor funksjonell nevrologi og nevro-rehabilitering gjennom Carrick Institute of Graduate studies, som inkluderer 150 timer innenfor svimmelhet, balanse/vestibulær rehabilitering og post-commotio syndrom (hjernerystelse). 

 

Gunnar Østby

Jeg er autorisert kiropraktor, MNKF, og driver kiropraktisk allmenn praksis. Jeg har lang erfaring og  har jobbet i 24 år. Jeg behandler korsrygg, bekken, nakkesmerter og kjevesmerter og har spesialkompetanse på hodepine og svimmelhet. Jeg fokuserer på rask, trygg og funksjonsrettet behandling. I tillegg fokuserer jeg på tverrfaglig tilnærming og jobber tett med fysioterapeut og massører. Ved behov henviser jeg til MR/CT og røntgen ved behov.

 

Sindre B Witzøe 

Gjennom hele livet har jeg drevet med idrett og vært opptatt av å prestere. Sammen med min interesse for hvordan ting fungerer og henger sammen, er jobben som kiropraktor den perfekte for meg. Jeg har de siste årene jobbet med noen av Norges beste idrettsutøvere innen friidrett, sykkel og triatlon, og setter stor stolthet i å holde meg oppdatert for at man gjennom tverrfaglig samarbeid skal skreddersy en individuell behandlingsplan for hver pasient. Dette gir meg en ekstra dimensjon i arbeidet mitt, og sammen med diagnostisk ultralyd gjør min kompetanse at dine behov blir møtt på best mulig måte. Å komme til meg skal alltid være en god og oppriktig opplevelse.

 

Einar Kriken Fylling

Autorisert kiropraktor (MNKF) og har jobbet ved Klinikk for Alle Majorstuen de siste 5 årene. Interesserer meg for generelle muskel- og leddplager, som nakkesmerter, hodepine, skulderplager og smerter i korsrygg/bekken. Har fokus på riktig diagnostisering og å sette av god tid til behandling/oppfølging. Behandlingene hos meg består gjerne av en kombinasjon av manipulasjon/mobilisering, triggerpunktbehandling samt tverrfaglig samarbeid med andre kollegaer der vi finner behov for det. 

Erfaring innen idrett og idrettsskader. Har selv vært aktiv i idrett hele livet og konkurrert innen langrenn, telemark, alpint, håndball og fotball. 

Mikael Sveen

Jeg er utdannet pre-med/biology og exercise and sport sciences ved University of San Francisco og San Francisco State University i 2004. Doctor of Chiropractic fra Palmer College of Chiropractic West i 2007. Fullførte post graduate grad i nevrologi/vestibular rehab/post commotio syndrom/learning disabilities/lese-skrivevansker/funskjonell medisin i 2013. 

Til daglig er jeg faglig leder for nevro og svimmelhetssenteret KFA Majorstuen. I dag  jobber jeg med pasienter som har komplekse problemer i nerve muskel og skjelettsystemet, diagnostisering behandling og rehabilitering i nerve balanse og vestibulære systemet. Ved hjelp av state of the art diagnostisk og behandlingsutstyr samt bred kompetanse og erfaring kan vi behandle pasienter med komplekse diagnoser og symptomer i nerve og balansesystemet. Med bakgrunn i elite/landslagsfotball og universitetsfotball i USA så ser jeg viktigheten av høy frekvens på både behandling trening og rehabilitering. For å skape varige forandringer i nerve balanse og muskel og skjelettsystemet så kreves det repetitiv stimulering og trening basert på objektiv testing og evaluering. Våre samarbeidspartnere innenfor samme felt er ledene øre nese halsleger og nevrologer innenfor både det offentlige og private helsevesenet. Vi jobber for at pasienten skal få korrekt diagnose, best mulig behandling og få være delaktig i både behandling trening og rehabilitering.  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Gardeveien 17 0363 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Peter Olstad
   Peter Olstad Senior Fysioterapeut Interesser: Føtter/såletilpasning. Kroppsbevissthet og generell holdning. Nakke og skulder Behandling: Slynge/gruppetrening, trykkbølge, såler, IMS.
  • Einar Kriken Fylling
   Einar Kriken Fylling Kiropraktor Interesser: Hodepine, kjeve, skulder, ankel og nakke-, rygg og bekken. Behandling: leddmobilisering, idrettsrehabilitering.
  • Eirik Bjargo
   Eirik Bjargo Kiropraktor Interesser: Nerve, muskel og skjelettplager. Behandling: Gonstead, mobilisering og justering av ledd.
  • Gunnar Østby
   Gunnar Østby Kiropraktor Interesser: Svimmelhet/krystallsyke, hodepine og kjeveproblemer. Behandling: Mobilisering og justering av ledd.
  • Hans Wilhelm Bolander
   Hans Wilhelm Bolander Kiropraktor Interesser: Kroniske rygg og nakkesmerter. Geriatri/eldre voksne. Skulder. Behandling: Traksjon/mobilisering, manipulasjon og bløtvevsteknikker. Tverrfaglig samarbeid.
  • Jacob Stang
   Jacob Stang Kiropraktor Svimmelhet, balanse/vestibulær rehabilitering, hjernerystelse, hodepine/migrene, nakke- og korsrygg-smerter.
  • Karina Ranvik
   Karina Ranvik Kiropraktor
  • Mikael Sveen
   Mikael Sveen Kiropraktor Spesialkompetanse: utredning/behandling av svimmelhet (krystallsyke, virus på balansenerven, Ménière's etc), hjernerystelser (post commotio syndrom), balanse/vestibulær rehabilitering samt øyetrening for voksne og barn med lese-/skrivevansker
  • Sindre Busk Witzøe
   Sindre Busk Witzøe Kiropraktor Interesser: hodepine/nakke, idrett og overbelastninger, rygg, armer og ben. Behandling: Manipulasjon,traksjon, IMS, Trykkbøl
  • Sigrun Låg Kleiv
   Sigrun Låg Kleiv Kiropraktor (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Idrettsskader, kroniske nakke/arm smerter, bekken og svangerskapsproblematikk Behandling: Leddjustering og nålebehandling.
  • Henning Marthinsen
   Henning Marthinsen Fysioterapeut Interesser: Trening og opptrening av kne og rygg. Behandling: Funksjonell testing. Trening og rehabilitering.
  • John Eyolf Solhaug
   John Eyolf Solhaug Fysioterapeut Interesser: Muskel og skjelettplager. Kne. Løp- og ganganalyse. Behandling: Trykkbølge. Manuelle fysioterapi teknikker FIFA Diploma in Football Medicine
  • Kristine Mikkelsen
   Kristine Mikkelsen Fysioterapeut (I permisjon)
  • Lars Myhrer
   Lars Myhrer Fysioterapeut Interesser: belastningsskader/idrett, rehab-trening, skulder- og nakkeplager. Behandlinger: kinesiotape, trening, triggerpun
  • Maria Schwenke
   Maria Schwenke Fysioterapeut (Kvinnehelsesenteret)
  • Narve Bjørneseth
   Narve Bjørneseth Balansefysioterapeut Interesser: Svimmelhet og Balanse. Har jobbet med dette feltet siden 2008. Er fysioterapeut for Norges Landslag i Judo.
  • Frank Tore Jacobsen
   Frank Tore Jacobsen Fysioterapeut - Faglig Leder Belastningsskader/Sammensatte/tilbakevendende plager. Behandling: Manuelle teknikker, trykkbølge, kinesiotaping.
  • Henriette Maria Huus
   Henriette Maria Huus Psykomotorisk fysioterapeut (Kvinnehelsesenteret) Behandling: Fokuserer på sammenhengen mellom psykologiske påkjenninger og kroppslige plager. Interesser: kroppsbevissthet,
  • Ingvild Aannerud
   Ingvild Aannerud Osteopat (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Kvinnehelse, bekkenplager, fordøyelsesproblematikk og rygg/nakke Behandling: Osteopatisk behandling
  • Jørgen Skaug Aukland
   Jørgen Skaug Aukland Osteopat Interesser: Rygg og hoftesmerter. Styrketrening. Behandling: Manipulasjon, IMS, Artikulasjoner, indirekte tekniker/MET.
  • Mona Valstad
   Mona Valstad Osteopat (Kvinnehelsesenteret) Interesser: Kvinnehelse, barn, bekkenproblemer, stress/pust og mage-tarm. Behandling: Osteopatteknikker. Øvelser/Veiledning
  • Nina Urnes
   Nina Urnes Osteopat Kvinnehelse, Stressmestring, pust, avspenning og kroniske smerter
  • Knut Lembach-Beylegaard
   Knut Lembach-Beylegaard Akupunktør
  • Kristin Strømsheim Aamodt
   Kristin Strømsheim Aamodt Akupunktør (I permisjon) Interesser: Nakke, hodepine, gravide, hælplager. Behandling: Skånsom behandling av gravide/barn. IMS, Klassisk akupunktur.
  • Alexander Stai Arnesen
   Alexander Stai Arnesen Muskelterapeut
  • Izthak Dery
   Izthak Dery Muskelterapeut Itzhak Dery er sertifisert Osteopat fra "Israeli School of Osteopathy". Han er også sertifisert massasjeterapeut, Rosenmetodeterapeut og terapeut i kraniosakral metode. Interesseområder: hodepine, nakke, kjeveproblemer, muskelsmerter, leddsmerter og begrensninger i bevegelse, meditasjon og mindfulness, somatisk-emosjonell terapi.
  • Kenneth Gundersen Bjørneseth
   Kenneth Gundersen Bjørneseth Muskelterapeut Interesser: Skulder- nakke og bekken – hofte. Behandling: Manuelle teknikker, klassisk/idrettsmassasje.
  • Line Trosdahl
   Line Trosdahl Muskelterapeut
  • Lukas Wozniak
   Lukas Wozniak Muskelterapeut / Strukturell Integrering Interesse: Akutte, kroniske og tilbake vendende smerter. Stress, idretts og overbelastningskader i bevegelsesapparatet som har sin opprinnelse i arbeids-/trenings mønstre, vaner og holdning. Hode, nakke, skulder, arm, korsrygg, hofte, kne og ankel. Stor erfaring innen fri idrett, kampsport. Behandling: dyp muskel-/bindevevs behandling, massasje, kinesiotape, IMS, trening, pre-/re-habilitering.
  • Peter Löfroth
   Peter Löfroth Muskelterapeut
  • Mina  Adampour
   Mina Adampour Lege
  • Marie Svedberg
   Marie Svedberg Jordmor (Kvinnehelsesenteret) Svangerskapsoppfølging, fødselsforberedende kurs med omvisning på fødeavdeling, innsettelse av spiral, gyn undersøkelse med celleprøve fra livmorhalsen, 6 ukerskontroll etter fødsel, ammeveileding eller andre spørsmål i kvinnehelse.
  • Tone Mette Stave Parr
   Tone Mette Stave Parr Klinikkleder
  • Margaretha Baumann
   Margaretha Baumann Massør / Muskelterapeut Stressrelaterte smerter i nakke, skuldre og rygg. Overbelastning-smerter- ved trening og løping- hofte, sete, lår. I tillegg fotsoneterapi.
  • Don Jørgensen
   Don Jørgensen Resepsjonsleder
  • Inger Norheim
   Inger Norheim Resepsjonist
  • Tone Bredo Olsen
   Tone Bredo Olsen Resepsjonist
  • Vibeke Søhol
   Vibeke Søhol Resepsjonist