Fysioterapi på Røa

Fysioterapi på RøaFysioterapeut balansefysioterapeut Røa
 

Hvorfor Klinikk For Alle på Røa?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

 

Beliggenhet

Adresse: Griniveien 10

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset, like ved Røa senter. Vi har gode muligheter for parkering rett utenfor døren og Røa T-banestasjon ligger kun få minutter gang unna.

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut jobber både forebyggende og rehabiliterende med plager i muskel- og skjelettsystemet. Videre er det mange former for fysioterapi og ulike tilnærmingsmåter til forebyggende arbeid og behandling. Fysioterapi er en beskyttet tittel og innebærer en 4-årig utdannelse på høyskole basert på kunnskapsbasert praksis, spesifikt rettet mot kroppens funksjon og dysfunksjon.

Hva er en balansefysioterapeut?

En Balansefysioterapeut undersøker og behandler all typer svimmelhet.

En Balansefysioterapeut har spesialutstyr (Videonystagmoskopi briller) hvor vi ser på øyets bevegelse og dermed kan finne ut om det er skader i balanseorganet eller på nerven som forbinder balanseorganet med hjernestammen. Man kan også se om det skulle være mer alvorlige årsaker til svimmelheten. 

Vi behandler alle typer svimmelhet. Bruker reponeringsmanøvrer for BPPV, og vestibulær rehabilitering for en del andre tilstander. De vanligste tilstandene vi behandler er BPPV/»krystallsyke», Vestibularis nevritt/«virus på balansenerven», PPPD, følgetilstander av Mb Meniere, Multisensorisk svimmelhet mm.

Vi er oppdatert på forskningen innenfor svimmelhet og du kan forvente at vår vurdering og behandling er basert på forskning og vitenskap. Vi har som regel gode resultat når vi behandler men sender deg gjerne videre til en av våre samarbeidspartners (ØNH leger for eksempel) hvis vi ikke skulle nå målet.​

Hva kan du forvente av oss?
Pasienter kan forvente trygg og effektiv behandling av våre fysioterapeuter. 

Hva er spesielt med oss?
På Klinikk for Alle Røa er vi en svært engasjert og interessert gruppe terapeuter, som virkelig ønsker å tilby det beste tilbudet for pasientene. Vi jobber tverrfaglig, noe som er en styrke da mange pasienter har behov for flere terapiformer. Videre er vi opptatt av å være faglig oppdaterte og til enhver tid gjøre hverandre og dermed pasienttilbudet bedre

 

 

Våre fysioterapeuter

Kine Gevoll

Jeg er ansatt som fysioterapeut ved Klinikk for Alle Røa. Ved siden av denne stillingen tar jeg en master i psykomotorisk fysioterapi.

Jeg er svært interessert i hvordan kropp og psyke henger sammen og hvordan man best mulig kan bruke kunnskap om begge disse områdene for å gi et mest mulig helhetlig behandlingstilbud. Videre er jeg svært interessert i aktiv rehabilitering og å finne årsaken til plagene for varig gode resultater.

Jeg jobber med svært mange ulike pasienter – alt fra unge, eldre, til idrettsutøvere og mannen eller kvinnen i gaten. Denne varierte praksisen synes jeg både er faglig stimulerende og jeg lærer mye av hver gruppe som kan overføres til de andre pasientgruppene.

Mine pasienter kan forvente en svært faglig engasjert fysioterapeut som virkelig ønsker å finne årsaken til plagene for å sikre varige resultater. 

Ingrid Hjort Kollevold

Idrett og aktivitet har alltid vært viktig for meg og førte meg mot fysioterapien. Det å kunne jobbe med mennesker og kunne bidra til at andres hverdager blir bedre, er veldig tilfredsstillende.

Jeg har stor interesse for idrettsskader og overbelastningsplager i muskel- og skjellettapparatet, med særlig interesse for skulder, kne og ankel.

Utover å jobbe som fysioterapeut på Klinikk for Alle Røa studerer jeg master i idrettsfysioterapi ved Norges Idrettshøgskole.

På klinikken arbeider jeg med en variert gruppe av pasienter både unge og eldre med ulikt aktivitetsnivå og ulike plager. Denne variasjonen synes jeg er spennende da det gir meg innsikt i ulike typer problemstillinger og utfordringer.

Mine pasienter kan forvente at jeg gjør mitt ytterste for en god og tilrettelagt rehabilitering og behandling.

Anna Lejerstedt (balansefysioterapeut)

Jeg jobber som «balansefysioterapeut» fordi jeg brenner for å hjelpe folk som er plaget med svimmelhet. Jeg har selv opplevd svimmelhet ved mange tilfeller både på grunn av «Virus på balansenerven» og «krystallsyke» og jeg vet hvor grusomt det er å være svimmel og hvor mye det påvirker livet ditt.

Jeg har jobbet med svimmelhet i 10 år og jeg syns fortsatt at det er like spennende.

Jeg jobber med all type svimmelhet men ser flest pasienter med BPPV/Krystallsyke. Jeg ser at de fleste med svimmelhet blir bedre av riktig behandling, mange blir helt bra.  • Andre henvendelser

  OBS! Dette skjemaet skal ikke brukes til å bestille/avbestille time. For slike henvendelser, bruk vår online booking eller ring oss på 02325.

Adresse

Griniveien 10 0756 Oslo
 • Terapeuter og ansatte ved klinikken

  • Halvor Brochmann
   Halvor Brochmann Kiropraktor Interesser:Hodepine, nakkesmerter, idrettsskader. Svimmelhet/krystallsyke. Behandling:Manipulasjon, svimmelhetsbehandling, Trykkbølgebehandling.
  • Håkon Andresen
   Håkon Andresen Kiropraktor Interesser:Albue, kne, ankel, nakke og svimmelhet/krystallsyke Behandling:Manipulasjon, mobilisering, svimmelhetsbehandling, trykkbølgebehandling, kinesiotape.
  • Ingrid Hjorth Kollevold
   Ingrid Hjorth Kollevold Fysioterapeut Interesser: Muskel- og skjelettplager. Rygg, skulder, kne og ankel. Behandling: Trening/rehab, slynge, massasje, kinesiotape, Trykkbølgebehandling.
  • Kine Gevoll
   Kine Gevoll Fysioterapeut Interesser: Idrettsskader, nakke- og ryggproblematikk, stressrelaterte plager, løpsteknikk, ernæring Behandling: Slyngetrening, IMS (nålebehandling), trykkbølge, kinesiotape, såletilpasning, aktiv rehabilitering, avspenning
  • Anna Lejerstedt
   Anna Lejerstedt Balansefysioterapeut Interesser: utredning og behandling av av svimmelhet og balanseproblemer. Bruker VNS briller ved undersøkelse og behandling.
  • Tonje Løining Skaar
   Tonje Løining Skaar Osteopat Interesser: Muskel og skjelettplager, mage/tarm/fordøyelse, stress/pust Behandling: Osteopatisk behandling.
  • Helle Hauge
   Helle Hauge Driftsleder
  • Neringa Paulauskaite
   Neringa Paulauskaite Massør / Muskelterapeut