Akupunktur på Bryn

Akupunktur på Bryn

Beliggenhet for Klinikk For Alle på Bryn
Adresse: Østensjøveien 79 0667 Oslo 
Vår klinikk er moderne, lys og trivelig og ligger lett tilgjengelig med offentlig transport, og det er enkelt å parkere. 

Hva er akupunktur?
Enkelt fortalt virker akupunktur ved å stimulere perifere nerver og bindevev som frigjør transmittere som har en effekt på det sentrale nervesystemet. Disse signalstoffene regulerer områder i hjernen som blant annet påvirker det autonome nervesystemet.

Hvilke plager bruker en akupunktør å behandle?
Akupunktur kan være et nyttig verktøy for å behandle mange av plagene og sykdommene vi har i befolkningen. Effekten av akupunktur er godt dokumentert for en rekke lidelser, blant annet:
kronisk smerte
hodepine
kvalme
allergi
søvnproblemer
depresjon
angst
posttraumatisk stresslidelse
flere andre tilstander.
Les mer om forskning på akupunktur.no

Hva er unikt/bra med deres klinikk, og hva kan pasienter forvente av deres akupunkturbehandling?
Vår klinikk er moderne, lys og trivelig og ligger lett tilgjengelig med offentlig transport, og det er enkelt å parkere. 

Våre akupunktører

Tonje knutsen

Jeg jobber som akupunktør fordi det var det som hjalp meg med min migrene da jeg var ung og hadde vært plaget i mange år. Det er et kjempespennende fag med lang historie som stadig utvikler seg!

Jeg har lang erfaring med akupunktur og en genuin interesse for faget og å forstå den enkelte pasient. I tillegg er jeg homeopat og snart sykepleier. En som kommer til akupunktur hos meg møter en akupunktør som lytter og skreddersyr behandlingen til hver enkelt pasient.

Jeg synes det er givende og viktig å kunne hjelpe mennesker som sliter uten å bruke medisiner med potensielle bivirkninger. Gleder meg til hver arbeidsdag!

Mine pasienter kan forvente at jeg tar dem på alvor og at de blir hørt i tillegg til grundig og helhetlig akupunkturbehandling. 

 Adresse

Østensjøveien 79 0667 Oslo
 • Therapists and staff at the clinic

  • Gaute Waldow
   Gaute Waldow Manuellterapeut Interesser: Muskel, nerve og skjelettplager. Idrett og Yoga. Behandling: Manuellterapi, manipulasjon, IMS, yoga, avspenning
  • Bård Andreas Larsen
   Bård Andreas Larsen Manuellterapeut -Fagansvarlig Interesser: Nerve, muskel og skjelettplager. Hodepine og idrett. Behandling: Manuellterapi, manipulasjon og laserterapi.
  • Jon T. Rømoen
   Jon T. Rømoen Fysioterapeut Interesser: skulder, trening, kosthold og idrett, Behandling: IMS, kinesiotape, redcord, trykkbølge, såler og treningsveil.
  • Julia Elisabet Andersson
   Julia Elisabet Andersson Fysioterapeut
  • Tone Merethe M. Andreassen
   Tone Merethe M. Andreassen Fysioterapeut Interesser: Rygg rehabilitering, nakke smerter, barselproblematikk. Behandling: Mobilisering, triggerpunkt, ryggrehab, treni
  • Malin O. Åslie
   Malin O. Åslie Balansefysioterapeut Svimmelhets problematikker: Video optisk utstyr for diagnostisering og behandling av krystallsyke. Hodepine og nakkesmerter. Nakkerehabilitering. Redcord. Bløtvevsteknikker, dry needling/IMS, triggerpunktbehandling og kopping.
  • Morten Johansen
   Morten Johansen Idrettsfysioterapeut Interesser: Underekstremitet, såler, idrett. Behandling: Såler, mobilisering/manipulasjon, triggerpunkt, IMS, treningsveil.
  • Karoline Hansen
   Karoline Hansen Osteopat Interesser: hode/nakke, mage/tarm, pust, kvinnehelse, pilates. Behandling: bløtvevsteknikker, leddmobilisering, øvelser.
  • Simen Brunen
   Simen Brunen Osteopat Interesser: Akutte og langvarige Nakke/ryggplager. Hodepine, idrettsskader, senebetennelse og stress. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, nålebehandling, IASTM-behandling (instrument assisted soft tissue mobilization)
  • Tonje Knutsen
   Tonje Knutsen Akupunktør Interesser: Migrene, smerteproblematikk, betennelser, nakke/rygg, kvinneplager. Behandling: Akupunktur, kopping, IMS
  • Sascha Ståhlbrand
   Sascha Ståhlbrand Fotterapeut Diagnostisering av fotlidelser. Interesser : Føtter, sko, såler, ganganalyse, muskel og leddtester av foten og velvære. Behandling: skoveiledning, fotøvelser, hard hud, hudsprekker, liktorn, vorter, inngrodde negler.
  • Renate Rue
   Renate Rue Ernæringsfysiolog
  • Tove Wierli
   Tove Wierli Driftsleder
  • Dani T. Alyas
   Dani T. Alyas Massør / Muskelterapeut Interesser : kroniske MS plager , hodepine/migrene ,idrettskader. Behandling: Idrett/klassisk massasje, triggerpunkt, IMS.